durere glezne + laba piciorului
Buna ziua
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
1 comentarii
Buna seara!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14mancarimi puternice
- 6corp astragal fracturat
- 7am o problema cu unghia de la picior
- 9Fractura maleolara peroniana
- 195Entorsa glezna
- 16Entorsa glezna dreapta cu probleme
- 6am umflata laba piciorului
- 8Deformari ale degetelor de la maini si picioare din nastere
- 44entorsa glezna
- 0Dureri de genuchi si glezna si trosnituri
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 0durere de glezne si incheieturi ale mainii
- 5m-am curentat si nu mai pot indrepta laba piciorului
- 9Vanatai pe picioare
- 7traumatism genunchi drept?
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 3fractura complexa a piciorului sting
- 1durere de coloana si amorteala in glezne
- 4Glezna umflată si roșie
- 0Probleme picioare inegale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: