durere glezne + laba piciorului
Buna ziua
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
1 comentarii
Buna seara!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39mancarimi in talpi
- 11Dureri ale talpilor
- 71Fractura de platou tibial cu separare minima
- 22platfus si noduri la picioare
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 57Entorsa glezna netratata corect
- 8Deformari ale degetelor de la maini si picioare din nastere
- 14dureri de picioare
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 6glezna umflata vanata - tratament naturist fara niciun rezultat
- 9contuzie picior stang
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 0Arsuri pe laba piciorului
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 19Am calcat stramb - glezna umflata
- 4Unflatura si vineteala la degetele de la piciorul sting si laba piciorului
- 3durere de glezna
- 4Dureri de glezna
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: