durere glezne + laba piciorului
Buna ziua
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
De ctva timp, periodic, am dureri in laba piciorului si glezne (la ambele picioare) in momentul cand incep sa merg (dimineata, la ridicarea din pat, sau dupa un repaus ceva mai lung).Durerile inceteaza dupa cativa pasi si nu sunt permanente, aparmai des in sezonul rece sau atunci cand am activitate fizica intensa pentru un timp mai indelungat. Mentionez ca sunt barbat, 52 de ani, 1, 77m, 83 kg.
1 comentarii
Buna seara!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom de supra-solicitare mecanica, avand drept cauze cele 10-15 kg in exces si efortul exagerat (stat in picioare, mers pe jos).
Desigur ca pot exista si alte cauze, decelabile printr-un examen clinic la ortoped.
Indiferent de originea suferintei, se impune reducere ponderala si reducerea drastica a efortului fizic (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Talpa piciorului
- 29Erizipel - cum scap de acest microb?
- 8Dureri de picior de un an
- 12dureri picioare noaptea
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 7Picior amputat
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 6am umflata laba piciorului
- 9durerea din talpa piciorului - remediu homeopat
- 10Durere de glezna
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 5Infectie picior?
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 4Durere de glezna si genunchi
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 9Vanatai pe picioare
- 0biopsie glezna drepta
- 1Galma picior
- 1Durere intensa picior
- 5Dureri noaptea la scobitura piciorului stâng
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: