Durere groaznica de cap si maxilar
Buna ziua,
De cateva saptamani merg la dentist sa imi curat cariile. Totul in regula pana cand doamna dentist a inceput sa imi lucreze partea dreapta sus. Am avut ultima si penultima masea cariata pe care le-a rezolvat. Joi am fost si mi-a plombat-o pe penultima. A fosloit o freza care mi- a zdruncinat pur si simplu tot capul, maxilarul. Iar eu am niste dureri de cap in zona fruntii destul de urate si simt ca ma doare si partea aceea de sus lucrata la dentist, cumva pe interior spre cap. daca ating dintii sau daca mananc nu ma doare deloc. Noaptea ma doare cel mai tare sau daca stau in pat. De asemenea am o stare dubioasa de amenteala, oboseala si greata. Mentionez si ca am fost la mare, daca era insolatii trebuia sa fie mai grav, nu? Nu stiu daca are legatura cu maseaua sau nu, dar eu nu aveam probleme cu capul. Care ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac?
De cateva saptamani merg la dentist sa imi curat cariile. Totul in regula pana cand doamna dentist a inceput sa imi lucreze partea dreapta sus. Am avut ultima si penultima masea cariata pe care le-a rezolvat. Joi am fost si mi-a plombat-o pe penultima. A fosloit o freza care mi- a zdruncinat pur si simplu tot capul, maxilarul. Iar eu am niste dureri de cap in zona fruntii destul de urate si simt ca ma doare si partea aceea de sus lucrata la dentist, cumva pe interior spre cap. daca ating dintii sau daca mananc nu ma doare deloc. Noaptea ma doare cel mai tare sau daca stau in pat. De asemenea am o stare dubioasa de amenteala, oboseala si greata. Mentionez si ca am fost la mare, daca era insolatii trebuia sa fie mai grav, nu? Nu stiu daca are legatura cu maseaua sau nu, dar eu nu aveam probleme cu capul. Care ar putea fi problema si ce ar trebui sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50dureri de spate si de cap dupa rahianestezie
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 2De mai bine de 5 luni am dureri de cap insuportabile...
- 2ameteala, cefalee
- 15ORL, Neurologie sau ambele?
- 4dureri de cap frecvente
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 3ma doare ceafa cand ma aplec
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 1Dureri de ceafa si gat
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 6Migrena, laptele si neurologii !
- 4Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
- 2Durere foarte mari de cap.
- 0Durere de cap, nu prea vad bine când ma ridic amețesc brusc
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
Mai multe informații despre: Cefaleea cefalee si ameteala durere de maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: