Durere in gat dupa interventie la masea

Buna ziua. Am fost ieri la un cabinet stomatologic unde s-a intervenit la 2 masele (stanga jos si dreapta jos). La cea din dreapta doctorul mi-a pus niste vata care mi-a cazut la cateva ore cand mancam, iar la cea din stanga mi-a pus o pasta galbena care s-a intarit (din cand in cand aceasta pasta se sfarama cate putin). Problema a aparut in cursul noptii trecute cand am fost trezit de o durere de gat in partea stanga. Durerea pare a nu fi superficiala ci destul de adanca. Mai mentionez ca simt o mica umflatura la palpare in zona dureroasa (de cateva ore durerea este aproape continua). Poate totusi sa nu aiba legatura cu interventia respectiva si astept parerea dvs. in acest caz.
P.S.: sunt o persoana anemica (o alta posibila explicatie).
Va multumesc.
P.S.: sunt o persoana anemica (o alta posibila explicatie).
Va multumesc.
1 comentarii

durerea si umflatura poate avea legatura cu afectiunile dentare. mergeti din nou la medic pentru finalizarea tratamentelor.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 4jena in gat de aproape o luna
- 5Durere in gat care pleaca spre urechi
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 0dureri in gat si nas uscat infundat
- 2Durere acuta in gat
- 4arsura puternica in gat si durere pe esofag
- 2Rinita alergica cronica?
- 4Dureri in git
- 1Durere persistenta in gat
- 1Durere gât partea dreaptă, durere ureche..durere maxilar..stare psihică precară
- 6Durere în gât!
- 2Oare este cancer ? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns!!!
- 1Durere in gat
- 0Durere gât- fond alergic
- 2Durere puternică laringe însoțită de pierderea vocii
- 1Durere in gat-respiratie grea ziua
- 5Durere in gat, jena, gat umflat
- 2Durere în gât!
Mai multe informații despre: durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: