Durere în partea dreaptă

23-01-2025
Patricia911
Nu este medic/terapeut
Patricia911
Bună ziua!
De aproximativ 2 ani de zile mă confrunt cu o durere în partea dreaptă sub coaste care nu mai trece și nu cedează la nimic. Durerea este și în față și în spate, uneori apare și o senzație de amorțeală. Acuma 2 ani am ajuns la urgență, fiind suspectă de apendicită mi s-a făcut un CT și am fost trimisă acasă cu tratament pentru infecție la rinichi. Ulterior am repetat analizele însă durerea nu a trecut și am consultat pe rând mai mulți medici și diferite diagnostice. Între timp am făcut și 2 RMN uri pentru zona toracală și lombo-sacrala, ecografii, analize de sânge, kinetoterapie, fizioterapie, masaj, terapie bowen, acupunctură și chiropractica. Durerea nu pare să cedeze de la nimic, nici măcar de la antiinflamatoare (am urmat diferite cure cu antiinflamatoare). Am fost la gastroenterolog, ginecolog, medicină internă, nefrolog, urolog, neurolog, neurochirurg, ortoped însă toate analizele și examenele au ieșit în regulă. Cu toate acestea durerea persistă de aproximativ 2 ani, am momente în care doare îngrozitor și nu îmi pot desfășura activitatea de zi cu zi, cateodata când doare foarte tare în acea zonă de obicei mă doare și zona cervicală și capul. Am încercat să schimb și scaunul de birou, salteaua, ba chiar mi-am dat și demisia crezând ca durerea este cauzată de muncă de birou, însă orice aș face nu trece. S-a mai confruntată cineva cu această problemă?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.