durere in partea dreapta
Buna seara
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
1 comentarii
A mai ramas sa investigati colonul, un colon iritabil da arsura, gaze, durere care radiaza., constipatie, diaree.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 11durere in partea dreapta de cam un an
- 18Junghi intercostal
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 3Am niste dureri in partea dreapta ! Un raspuns va rog frumos.. !
- 2durere continua in dreapta, amplificata dupa mese
- 3boala celiaca poate da sindrom sufebril prelungit cu sindrom inflamator?
- 4durere in partea dreapta cu radiere in spate
- 0dureri in partea dreapta de multi ani
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 1ma doare subt ambele coaste din stanga si din dreapta.de ce ?
- 3As dori interpretarea urmatoarelor analize:
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 6Durere abdominala in partea dreapta langa buric
- 1Durere in fosa iliaca dreapta
- 2Disconfort partea dreapta
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: