durere in partea dreapta
Buna seara
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
1 comentarii
A mai ramas sa investigati colonul, un colon iritabil da arsura, gaze, durere care radiaza., constipatie, diaree.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere in partea dreapta
- 3Durere in partea dreapta
- 2durere in piept si in partea dreapta sub coaste
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 4Ochi, gat, mana
- 5disconfort hipocondru drept
- 6Durere abdominala partea dreapta
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 8durere partea dreapta
- 1durere puternica in partea dreapta abdominala jos si in spate la fel in partea dreapta
- 9ficat reflectogen difuz
- 1apendicita??
- 2Durere partea dreapta
- 42Durere partea dreapta
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 0Dureri abdomen-spate-picior partea dreapta
- 2Durere abdominala și picior !
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: