Durere in partea dreapta a abdomenului.
Buna ziua, ma doare foarte tare in partea dreapta a abdomenului (acolo unde este apendicita- orientativ). Ma doare de câteva ore.. Si daca apas cu mana in locul respectiv simt durerea rau..
Problema este ca ma doare câteva ore sau o zi si ma lasă. Si in alta zi(de exemplu dupa 7-10 zile) iar ma ia durerea si tot ma lasă..
Țin sa Menționez ca ma doare de ieri - am 24 de ore deja.. Si cand stau întinsa si pun mana ma doare, dar cand ridic piciorul drept nu prea..
Am citit ca daca era apendicita trebuia sa am febra, ca imi amorțească un picior.. pe mine ma doare si cand stau in picioare si cand respir(uneori) si tot.
Puteți sa ma ajutați va rog ? Poate fii apendicita ?
Problema este ca ma doare câteva ore sau o zi si ma lasă. Si in alta zi(de exemplu dupa 7-10 zile) iar ma ia durerea si tot ma lasă..
Țin sa Menționez ca ma doare de ieri - am 24 de ore deja.. Si cand stau întinsa si pun mana ma doare, dar cand ridic piciorul drept nu prea..
Am citit ca daca era apendicita trebuia sa am febra, ca imi amorțească un picior.. pe mine ma doare si cand stau in picioare si cand respir(uneori) si tot.
Puteți sa ma ajutați va rog ? Poate fii apendicita ?
1 comentarii
Nu puteti merge pe presupuneri. Trebuie sa faceti investigatii. Va recomand sa nu amanati si sa luati legatura cu un medic care va poate face o ecografie in primul rand si apoi se va vedea daca mai sunt necesare si alte investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in partea dreapta!
- 3durere in partea dreapta
- 2durere dreapta sub coaste
- 2durere in piept si in partea dreapta sub coaste
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 0Dureri parte dreapta.
- 3Durere abdominala partea dreapta + Analize
- 1Durere in partea dreaptă jos a abdomenului
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 8Durere
- 1Durere
- 3Durere mai jos de buric in partea dreapta.
- 0Posibil sa am apendicita ?
- 6Durere în partea stânga și în partea dreapta jos are legătură cu, colonul iritabil?
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 6Durere lombara si toata partea dreapta abdominala, inclusiv piciorul drept
- 0Dureri abdomen-spate-picior partea dreapta
- 4Pubalgie, Hernie sau ce?...
- 3Durere de colon situata in dreapta, in zona apendicelui
- 1Durere în partea dreaptă jos
Mai multe informații despre: Fosa iliaca dreapta durerea in partea dreapta durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: