Durere in piciorul stang la copil

01-07-2011
rubyana
Nu este medic/terapeut
rubyana
Buna ziua! Am o fetita de 4 ani si se plange frecvent ca o doare piciorul stang in partea din fata sus, la 10 cm sub sold. In primavara au aparut primele dureri dar din cate imi amintesc o durea glezna dreapta. Am fost cu ea la ortoped si mi-a spus ca ar avea nevoie de ghetute ortopedice avand platfus. Doctorita de familie este de alta parere scobitura piciorului fiind foarte vizibila. Am luat o trimitere catre un ortoped in Bucuresti. La ce spital ma sfatuiti sa merg? Mentionez ca are o greutate normala (16 kg) si o inaltime de 107 cm. Va multumesc. Astept un raspuns urgent!
2 comentarii
0
02-07-2011, ora 11:46
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Exista in Bucuresti doua mari clinici de ortopedie pediatrica: la Spitalul Grigore Alexandrescu si la Spitalul Marie Curie.
Trebuie insa sa consultati un ortoped pediatru cu mare experienta. Nu cred ca platfusul este problema (doar in 0, 00001% din cazuri platfusul este o problema la copilul de 4 ani), iar incaltamintea ortopedica nu este nicidecum necesara sau utila.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
23-07-2014, ora 16:29
rubyana
Nu este medic/terapeut
rubyana
Buna ziua! Revin dupa 3 ani cu aceeasi problema. Acum trei ani cand am fost cu fetita cu durerile de picior ni s-a spus ca ar fi dureri de crestere, la Grigore Alexandrescu, iar la Marie Curie ca ar avea ea o problema de mers si de aici durerile. I s-a facut chiar si radiografie pentru a vedea daca sunt leziuni in os. Mi s-a spus ca nu sunt probleme. I-am administrat nurofen la durere. In ultimii ani nu am mai avut probleme. De vreo saptamana iar mi se plange de dureri in acelasi loc. Ce sa fac? Unde sa merg? Va rog din suflet ajutati-ma!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: