Durere in piept

11-12-2018
GabiMarineescu
Nu este medic/terapeut
GabiMarineescu
Buna ziua, de aproximativ 2 ore, am o durere constantă in capul pieptului, o durere apasatoare, si respir greu. Tin sa mentionez ca mi s-a mai întâmplat decat o singura data dar a trecut repede ! Ma puteți ajuta cu un sfat, sau daca este necesar sa merg la spital?
2 comentarii
0
11-12-2018, ora 19:26
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! În primul rând contează dacă aveți boli cronice, mai ales de inimă. Și vârsta dumneavoastră contează. Ce caracter a avut durerea și ce intensitate pe o scală de la 1 la 10? Ați mai avut/aveți și alte simptome? Durerea se modifica cu poziția corpului sau era constantă ca intensitate? Durerea era localizată într-un punct sau era difuză? Dacă era localizată, vă durea când apăsați în acel loc? Aștept să răspundeți ca să-mi fac idee despre ce afecțiune ar fi vorba.
0
19-12-2018, ora 02:33
sorobert
Nu este medic/terapeut
sorobert
Buna ziua. De o saptamana ma confrunt cu niste probleme de sanatate care nu mai trec. Totul a început acum o saptamana din senin ( cam la vreo jumatate-1 ora dupa o masă copiază si mâncat pe fugă) am simtit in zona pieptului/stomacului o căldură excesivă cumva pe interior care se împrăștia in corp și brusc dintr-o dată a început să mi bată inima foarte tare, senzatie de voma, transpirație rece, amețeală. Tot episodul a durat undeva la 15 20 min dar de atunci am rămas cu o durere ( nu este permanentă, apare dintr.o data si in special după mese) localizată in capul pieptului/ sub coaste, variind stanga/ dreapta. Durerea este una surdă uneori doar un disconfort. Dacă mănânc repede si putin mai mult ma simt balonat foarte tare si ma doare in stanga / dreapta sub coaste ( daca palpez parca simt ca ceva e mai mare acolo si se chinuie). Dacă nu mănânc simt senzatie de foame si arsuri foarte puternice la stomac. Uneori durerea variază, stanga sub coaste, dreapta sub coaste, în piept, spate dreapta. In fiecare zi sunt reprize in special după masă cand ma doare tare si senzatia de rau persista. De felul meu sunt mai sperios si (cred) ca mai am si atac de panică. Mi.e foarte frica de o peoblema la inima. Nu stiu ce medic sa consult?.
Tin sa precizez ca am 23 ani, fumator si supraponderal.

Ps. Acum 1 an in urma unei radiografi mi.a iesit ficatul gras ( steatoza )
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.