Durere în piept, în partea dreaptă

Bună ziua,
Am 27 de ani și de aproximativ 6 luni mă confrunt cu o durere supărătoare în partea dreaptă a pieptului. Ca și nivel de durere nu este unul mare, însă este deranjantă dacă nu îmi schimb poziția. Durerea apare atunci când îmi încordez pieptul (se simte un mic pocnet spre stern), când mă întind spre partea stângă sau când dorm pe partea dreaptă - în ultimile seri am început să mă trezesc spre dimineață din cauza durerii respective.
Stilul de viață este unul sedentar, cu lucru de acasă. Nu am avut accidente. Mesele nu sunt regulate (în medie 2 pe zi, uneori resimt o ușoară arsură sub coaste).
Știu că o cauză precisă nu poate fi determinată fără consult medical, însă m-ar ajuta să cunosc care ar putea fi cauzele posibile și de unde aș putea începe investigațiile.
Vă mulțumesc!
Am 27 de ani și de aproximativ 6 luni mă confrunt cu o durere supărătoare în partea dreaptă a pieptului. Ca și nivel de durere nu este unul mare, însă este deranjantă dacă nu îmi schimb poziția. Durerea apare atunci când îmi încordez pieptul (se simte un mic pocnet spre stern), când mă întind spre partea stângă sau când dorm pe partea dreaptă - în ultimile seri am început să mă trezesc spre dimineață din cauza durerii respective.
Stilul de viață este unul sedentar, cu lucru de acasă. Nu am avut accidente. Mesele nu sunt regulate (în medie 2 pe zi, uneori resimt o ușoară arsură sub coaste).
Știu că o cauză precisă nu poate fi determinată fără consult medical, însă m-ar ajuta să cunosc care ar putea fi cauzele posibile și de unde aș putea începe investigațiile.
Vă mulțumesc!
2 comentarii

La 27 de ani probabil ai o greutate mare si din cauza sedentarismului si mese neregulate. Nu ai nimic decit o durere intercostala din cauza pozitiei in care lucrezi, aplecat spre dreapta si atunci cind te indrepti spre stinga e normal sa te doare.Schimba pozitia spre stinga dar sa nu crezi ca durerea e de la inima, o situatie buna ar fi sa faci sport zilnic, un antrenament al muschilor care nu sunt antrenati si dor la anumit efort.
La consultul medical totul va fi bine.
La consultul medical totul va fi bine.

O nevralgie intercostala cel mai probabil, incearca cu niste Aulin 1/zi -7 zile si cel mai bine ar fi sa faci o radiografie pulmonara si o ecografie abdominala

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 5durere in piept constanta, cand depund efort
- 9durere in piept si multe altele
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 9Senzatie de presiune pe piept
- 5Palpitatii si dureri in piept
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 1dureri, crampe stomac... nu stiu ce poate fi, va rog un raspuns!!!
- 2Durere de inima si piept
- 1durere in piept
- 0Dureri in piept, dispnee si senzatie de arsura in zona sternului
- 2Dureri în capul pieptului
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 0Dureri si intepaturi in piept
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 1Probleme de sănătate
- 2Durere în piept, scuip sange
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Reflux gastroesofagian dureri în piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: