Durere in piept/ lipsa vitamina d

De curand am inceput sa am niste dureri in piept, apasatoare, in partea dreapta. Mergand la medic si facand analizele de sange am sesizat faptul ca nivelul de vitamina D este foarte scazut (11.7) si de aceea aceste dureri. Mi s-a oferit tratament cu vitamina D (2000iu) 2 pe zi timp de 2 luni iar apoi una pe zi timp de 3 luni si mi s-a spus ca durerile vor trece intr-o luna. Sa inteleg ca aceasta este durata de crestere a vitaminii D in corp?
Tin sa mentionez ca durerile sunt insuportabile uneori, alternand din stanga in dreapta dar si in capul pieptului.
Pe langa aceasta problema am la stomacul si Helicobacter dar medicul mi-a zis ca ne putem ocupa de acesta in februarie (2019) cand terminam cu vitamina D.
Am facut un EKG si doamna de la ambulanta mi-a citit analizee pe care le aveam de la medicii care m-au vazut anterior si a spus ca si acest virus imi creaza aceste stari.
Credeti ca poate fi vorba si de altceva?
Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 6cam de vreo trei luni am dureri in piept care se aseamana cu niste zgarieturi continue
- 3senzatie de foame constanta si dureri in capul pieptului
- 5Expectorez sputa +dureri in piept
- 4apasare in piept
- 1Dureri in capul pieptului
- 1uneori am dureri in piept
- 1durere in piept
- 2Durere in capul pieptului!
- 0Vitamina oh-25 vitamina D sub limita insa D3 in limite normale
- 34Vitamina D3: cand, cat si de ce.
- 1Disconfort Piept / Spate.
- 2Dureri de inima
- 0Angina?
- 7Dureri in piept!
- 1Durere constanta piept partea stanga si ameteli.
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 0Bicuspida aortica
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept suplimentarea cu vitamina D deficitul de vitamina D