durere in zona cefeei
ieri dimineata m am trezit cu o durere in zona cefeei si de gat pana in zona umerilor. e deja a doua zi si nu imi trece... nu stiu de la ce e... imi puteti da ceva sfaturi ? va multumesc...
2 comentarii
sunt simptomele unei artroze cervicale..consulta un neurolog sau ia de la farmacie niste antiinflamatoate, midocalm si milgama
Spondiloza cervicala. In functie de stadiul bolii, spondiloza cervicala poate sa dea foarte multe simptome, unele dintre ele extrem de deranjante, cum ar fi: durere, cefalee, ameteli, vertij, stari de oboseala, de moleseala, sunete in urechi, scaderea auzului, a vederii, a memoriei. In faze mai avansate reprezinta si un risc de accident vascular cerebral. De aceea va recomand sa faceti investigatii pentru a vedea ce se intampla. Ca metode de investigatie aveti : radiografia, termografia si RMN. Dupa ce avem rezultatul investigatiilor se poate stabili o metoda de tratament. Rezultate foarte bune dau tratamentele naturiste-homeopate. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 53Problema - tensiune mare - transpiratii reci - frisoane
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 2intepaturi in cap
- 2de ceva timp ma doare capul si coloana cervicala.
- 11dureri de cap
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 1Dureri de cap zilnice
- 1Durere de cap cam tot la 2, 3 zile
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 0Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: