durere in zona cefeei
ieri dimineata m am trezit cu o durere in zona cefeei si de gat pana in zona umerilor. e deja a doua zi si nu imi trece... nu stiu de la ce e... imi puteti da ceva sfaturi ? va multumesc...
2 comentarii
sunt simptomele unei artroze cervicale..consulta un neurolog sau ia de la farmacie niste antiinflamatoate, midocalm si milgama
Spondiloza cervicala. In functie de stadiul bolii, spondiloza cervicala poate sa dea foarte multe simptome, unele dintre ele extrem de deranjante, cum ar fi: durere, cefalee, ameteli, vertij, stari de oboseala, de moleseala, sunete in urechi, scaderea auzului, a vederii, a memoriei. In faze mai avansate reprezinta si un risc de accident vascular cerebral. De aceea va recomand sa faceti investigatii pentru a vedea ce se intampla. Ca metode de investigatie aveti : radiografia, termografia si RMN. Dupa ce avem rezultatul investigatiilor se poate stabili o metoda de tratament. Rezultate foarte bune dau tratamentele naturiste-homeopate. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 4dureri ffff mari de cap
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 4Dureri de cap si ameteli
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 7Ameteli permanente, dureri de cap, gaze stomacale
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 0Durere de cap de un an si jumatate
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 11senzatia de picare din picioare
- 1dureri de cap in zona cefei
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 1probleme post avc
- 8Lyme ori altceva?