durere in zona cefeei
ieri dimineata m am trezit cu o durere in zona cefeei si de gat pana in zona umerilor. e deja a doua zi si nu imi trece... nu stiu de la ce e... imi puteti da ceva sfaturi ? va multumesc...
2 comentarii
sunt simptomele unei artroze cervicale..consulta un neurolog sau ia de la farmacie niste antiinflamatoate, midocalm si milgama
Spondiloza cervicala. In functie de stadiul bolii, spondiloza cervicala poate sa dea foarte multe simptome, unele dintre ele extrem de deranjante, cum ar fi: durere, cefalee, ameteli, vertij, stari de oboseala, de moleseala, sunete in urechi, scaderea auzului, a vederii, a memoriei. In faze mai avansate reprezinta si un risc de accident vascular cerebral. De aceea va recomand sa faceti investigatii pentru a vedea ce se intampla. Ca metode de investigatie aveti : radiografia, termografia si RMN. Dupa ce avem rezultatul investigatiilor se poate stabili o metoda de tratament. Rezultate foarte bune dau tratamentele naturiste-homeopate. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 7dureri cervicale si de cap
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 4dureri de cap
- 3stare anormala
- 4Rahianestezie
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 2durere de cap si insomnii
- 0Durere ceafa
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 4Durere cap la apasare
- 0nas infundat si dureri de cap
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani