Durere inghinala

28-12-2016
Yasminnee
Nu este medic/terapeut
Yasminnee
Buna seara, de ceva vreme ma confrunt cu o durere inghinala in partea dreapta si o usoara amorteala pe picior chiar si cand stau in pat. Initial am fost la un control crezand ca am apendicita, nu a fost apendicita asa ca am facut un consult sa vad daca este hernie... si nici un rezultat. Uneori se lasa durerea pe un testicul si am facut un ecograf nu numai local, ci unul general, iar doctorul mi-a zis ca e totul in regula si ca e posibil sa fi facut o intindere in trecut asa ca am un luat o perioada un tratament antiinflamator. Initial am zis ca da rezultate dar la scurt timp problema a reaparut desi nu disparuse in totalitate... s-a mai confruntat cineva cu asa ceva ? Ce ma puteti sfatui. deja ma confrunt cu aceasta problema de aproximativ un an de zile... va multumesc !
2 comentarii
0
29-12-2016, ora 00:40
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Sunt necesare mai multe date despre dumneavoastra : varsta, sex, ocupatie, ce grad de efort aveti, ce antecedente patologice ati avut, cu ce va ocupati? Daca durerea a aparut brusc sau treptat, cand se manifesta, ce o agraveaza, ce o calmeaza.
dr Petre Muresan
0
29-12-2016, ora 17:28
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Este posibil sa fie un spasm pe cec, sau pe colonul ascendent...Poate fi și o întindere pe mușchiul psoas///
Este posibil ca toate acestea să apară pe un fond de excese alimentare, cu ceva mai multe balonări în ultima vreme, fie cu constipație, fie cu 2 sau chiar 3 scaune pe zi, fără să fie vorba de diaree...?
Durerea aceasta sau amorțeala coboară pe picior până aproape de genunchi pe fața anterioară sau antero-internă a coapsei sau pe partea antero-externă, fără a depăși genunchiul, nu-i așa?
Când doare mai tare? În ce parte a zilei? dimineața, noaptea, seara? Cât „ține” durerea? Faci ceva să treacă?
Din ce oraș sunteți?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.