Durere îngrozitoare de cap
Hei!
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
1 comentarii
Durerea de cap poate avea mai multe cauze, unele chiar periculoase si urgente.
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri ciudate in zona cefei
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 2Afectiune neurologica?
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 6Durere de cap dreapta
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 2dureri difuze de cap si stare de lesin
- 1durere ceafa-spate, baza gatului-piept
- 4durere de cap pe partea stanga
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 0Durere de cap in partea stanga
- 3trombocite mari
- 3De ce mă doare capul des?
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: