Durere îngrozitoare de cap
Hei!
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
1 comentarii
Durerea de cap poate avea mai multe cauze, unele chiar periculoase si urgente.
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 2Durere de cap, mana amortita
- 2Dureri extreme de cap
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 12Am niste arsuri in cap. Ce trebuie sa fac?
- 13neurologie
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 6Durerea de cap
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 22Durere de cap aproape continua
- 5De mai bine de 3 ani am dureri de cap doar pe jumatatea stanga a capului
- 0Dureri de cap de 2-3 zile
- 1Dureri de cap
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 2Dureri de cap cum am iesit afara si e frig, miros ciudat in nas si o iuteala in gat
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: