Durere insuportabila de masea

13-05-2009
Adrian15
Nu este medic/terapeut
Adrian15
Salut! Ma numesc Adrian, am 15 ani si am o durere cumplita de masea! De o saptamana in continuu ma doare si nu stiu ce sa fac... Iau Algocalmin, Paracetamol si Amoxicilina de cand a inceput sa imi faca probleme maseaua si pana in prezent, si tot nu mia trecut definitiv. Adica, eu iau medicamentele astea de 2, 3 ori pe zi pentru ca nu pot sa suport durerea si ma lasa momentan pentru 1, 2 ore. Am mai avut o masea care mi-a cauzat dureri si mai mari decat acum inca de cand eram in clasele primare. Dealungul anilor am fost la diferite cabinete stomatologice si de fiecare data am trecut prin niste dureri foarte mari. De acolo si frica mea de dentisti pe care o am in prezent si vreau daca se poate sa evit vizita la dentist. Am dinti sensibili la rece, cald.. Mai demult am fost la dentist ca sa imi puna o plomba la unul din dintii din fata si i-am zis sa imi faca anestezie in speranta ca nu ma va durea... Doamna stomatolog mi-a facut 2 injectii (anestezii) mi-a dat si cu spray deala care iti amorteste gura si tot ma durea cand lucra la dintii mei. In final, vreau sa stiu daca se poate ca stomatologul sa imi extraga maseaua fara sa ma doara.. adica daca merge sa imi faca anestezie daca am dintii sensibili.
7 comentarii
0
13-05-2009, ora 20:02
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
da, iti face anestezie, nu sta cu infectia, te cred ca iti e frica dar gaseste un dentist dragut care sa iti inspire incredere.
sanatate!
0
14-05-2009, ora 01:25
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Cred ca esti mai speriat decat ar trebui. Un sfat prietenesc este sa mergi cat mai repede la un dentist si in cazul in care este posibil si dintele poate fi salvat (tratat) atunci asta este solutia de tratament. Extractia ar trebui sa fie ultima solutie caci dintii tai nu ti-i mai da nimeni inapoi. Bafta!
0
24-03-2010, ora 00:30
cipiri
Nu este medic/terapeut
cipiri
buna, sunt cipri si de o saptamana am dureri de masele, am trei masele cariate in 3 parti si au inceput sa ma doara toate, cand una cand alta, ce se intampla? stiu ca trebe sa ajung la stomatolog dar mie cam frica! va multumesc!
0
24-03-2010, ora 15:19
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
In momentul in care durerea apare spontan, fara nici un stimul, nu mai este o simpla carie, ci deja este o afectare a nervului. Deci se impune o vizita urgenta la medic pentru rezolvare
0
29-03-2010, ora 22:43
rus lia
Nu este medic/terapeut
rus lia
buna ma numesc mona am 37 de ani si sufar de dureri dentare de cand eram mica.Nu mai stiu ce sa fac situatia financiara nu imi permite sa fac vizite la stomatolog desi as merge cu placere, Ce calmante as putea sa mai iau?Cred ca am incercat tot posibilul.Va rog cine stie ceva calmante sa imi raspunda si mie. M ULTUMESC
0
30-03-2010, ora 00:12
cipiri
Nu este medic/terapeut
cipiri
buna, am 28 de ani si de azi miam luat inima in dinti si am mers la stomatolog.Nu a fost asa rau cum ma asteptam, sunt hotarat sa_mi rezolv toate problemele. multumesc domnului DR. AS de sfat.Numai bine!
0
30-03-2010, ora 07:57
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
se poate deci.! totul este sa vrei !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •