Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta
ieri seara cand am ajuns din oras mi s-a facut deodata foarte rau, ma durea foarte tare in partea stanga exact sub coasta. M a durut timp de 3 ore, vroiam sa merg la spital, nu mai puteam sa ma tin pe picioare de durere(durere mamifestata sub forma de junghi). Din ce cauza ma iau aceste dureri, nu am facut nici un fel de efort si nici nu am mancat nimic care sa imi provoace rau. :(
3 comentarii
e probabil splina de vina.Durerile apar de la baut rece, inghetata sau mancat de cruditati care in genere sunt mai greu digerabile si dau la multi dureri de acest fel.
Buna ziua,
cel mai probabil a fost o nevralgie intercostala, ati racit sau v-a fost frig intr-o zi. Trece cu antiinflamatorii local.
Toate cele bune!
cel mai probabil a fost o nevralgie intercostala, ati racit sau v-a fost frig intr-o zi. Trece cu antiinflamatorii local.
Toate cele bune!
Nevralgia intercostala e in coaste, sub coasta stanga e splina si durerea de la nevralgie are cu totul alt caracter si radiaza in alta parte. Inflamtoriile doar impiedica corpul sa se mai manifeste si sa mai lucreze, daca e vorba de o inflamatie cumva. Daca e vorba de altceva insa cu atat mai rau fac aceste "antiinflamatoare".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 9jena in partea stanga a abdomenului
- 2durere in partea stanga jos insotita de o usturime, frisoane
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 5durere in partea stanga
- 4Durere în partea stângă sub coaste.
- 1durere partea stanga
- 6Dureri si amorteli in partea stanga
- 3dureri in partea stanga
- 4durere sub coasta stanga
- 1Durere in partea stanga jos
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 1durere in partea stanga sub coasta
- 0Durere partea stanga
- 0Cauza Hepatomegaliei? Rog Interpretare rezultate
- 5Va rog din suflet, am nevoie de un sfat! nu mai ies deloc din casa, ametesc, am palpitatii, mi-e rau
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: