Durerile din partea stanga, amorteli, senzatie de voma si greata continua
De cateva zile am dureri in partea stanga localizata intre coaste si osul bazinului, imi amorteste si mana stanga am senzatii de voma si greata continua. Imi poate spune cineva ce ar putea fi ?
5 comentarii
Da, ar putea fi colecistul, fierea cum se spune popular (mai putin probabil apendicele). E nevoie de o ecografie si in 5 minute te-ai lamurit. Asa o sa se vizualizeze si rinichii si ficatul, toate oragnele. Cere o ecografie totala, nu numai pelvina sau abdominala superioara.
Sanatate!
Sanatate!
Cu tot dragul, mai ales ca ai scris "pentru raspuns" si nu "de raspuns", , , ,
pentru raspunsul dat :) ok
si ce ai scris tu, ar fi pt durerile din partea dreapta, pe cand eu am intrebat pentru partea stanga...
si ce ai scris tu, ar fi pt durerile din partea dreapta, pe cand eu am intrebat pentru partea stanga...
Da, ai dreptate. Ecografia tot e necesara, chit ca e pe partea stanga, se vizualizeaza pancreasul, splina, rinichiul, ovarul. Nici colonul nu e de eliminat, mai ales ca zici ca ai senzatie de greata. Ar fi bun un consult la internist, e ciudat ca-ti amorteste si mana.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Buza amortita
- 5colesterol mare... amorteli, ameteli, dureri de cap
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 10voma diaree si varsaturi
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 1Durere de stomac, burta dupa voma
- 1amorteala mana dreapta
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 7sughit excesiv
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 1Imi vine sa vars cand fumez!Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 5Greata, somnolenta si cascat
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 10Oboseala si amorteli in maini si picioare
- 1Colonoscopie
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
Mai multe informații despre: Amorteala Greata Voma durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: