Durere la 1 luna dupa extractia molarului de minte

04-02-2019
Reyi
Nu este medic/terapeut
Reyi
buna ziua.
am si eu urmatoarea problema. Acum 1 luna, mi s-a extras maseaua de minte pe partea stanga, jos. inainte de a mi se extrage maseaua, mai precis cu 1 sapt ianinte, au debutat dureri in ureche plus in zona maselei. acum, la 1 luna dupa extractie, inca mai am dureri in ureche, ca o jena, cateodata o arsura, durerile nu sunt mari, dar e acolo ceva...o jena...cateodata parca se si infunda. am fost la ORL-la 2 doctori, si zic ca nu am probleme in ureche,.ar fi o nevralgie.dar de 1 luna...sa nu treaca.la controlul de 1 sapt dupa extractie, la stomatolog totul e ok.si eu de ce am dureri in ureche? va rog un sfat. multumesc.
1 comentarii
1
05-02-2019, ora 15:40
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Dacă extracția a fost traumatizantă este posibil pana la refacerea completa sa aveți o mică jena. Dacă devine prea sâcâitoare puteți sa luați un antiinflamator iar in cel mai complicat caz mergeți la medic. Eu zic ca dacă medicul a vazut după extracție ca totul este in regula nu aveți de ce sa va faceți probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •