Durere la incisiv fara nerv
Am un incisiv caruia i s-a scos nervul in urma cu multi ani. Medicul dentist in prezent s-a apucat sa faca opturatie de canal. A facut spalatura cu clor (nu stiu denumirea corecta) si mi-a pus pansament. Am trait niste dureri insuportabile zilele ce au urmat. Am revenit la cabinet, din nou spalatura, pansament doar un buretel, am scos pansamentul acasa la sfatul lui, durerea este absolut insuportabila. La radiografie totul e in regula, nu puroi, nu radacina f lunga. Am inceput aseara cu antibiotic, 2 augmentin plus 2 ibuprofen de 400 pe langa alte ketonal luate 3-4 de 100 pe zi. Noaptea a fost cumplita, am mers la Urgente, mi-a facut anestezie. A tinut 3 ore, iar de la capat. Dentistul spune ca e ciudat ce se intampla, ca n-ar trebui sa fie asa dureri, ca nu a mai intalnit asa ceva, ca poate sa-mi faca o noua spalatura si o iau de la capat cu durerea pana cand isi face efectul augmentinul. Ca antibioticul ce trebuie pus acolo nu se gaseste in Romania si ca altul deocamdata nu are. :( Cat sa mai rezist? Ce se intampla de fapt? Unde pot gasi in Timisoara un medic care sa stie sa rezolve problema? Aceeasi poveste am trait-o si acum 1 sapt cu celalalt incisiv insa durerea la el a cedat dupa vreo 5 zile. Va rog din suflet sa-mi dati un sfat competent... sunt la limita dementei cu durerea. Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Este urgenta?Cat de grav?
- 1Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 1Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar