durere la nivelul cotului

21-01-2010
Flavius andrei
Nu este medic/terapeut
Flavius andrei
Buna
Am si eu o mica problema care persista de vreo luna, am niste dureri la nivelul cotului cand strang ceva in mama sau incerc sa ridic ceva, deja activitatile banale de zi cu zi mi se par destul de grele. Ce afectiune as putea avea?? Am luat anti inflamatorii si unguente dar nici un rezultat... Va multumesc anticipat
4 comentarii
0
21-01-2010, ora 13:37
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Domn,
Nu ati precizat detalii esentiale:
- varsta, greutate/inaltime;
- tip ponderal, status ocupational (eforturi fizice grele, manuale?), sporturi practicate (mai ales tenis);
- antecedente reumatologice, neurologice, metabolice, pulmonarem, cardiace etc
- antecedente traumatice (sportive sau domestice)
Nu va putem prescrie un tratament fara un diagnostic precis, iar acesta necesita, de obicei, un consult ortopedic specializat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
21-01-2010, ora 15:42
Flavius andrei
Nu este medic/terapeut
Flavius andrei
Buna

Am 29 ani am 1.85m si o greutate de 115kg am fost sportiv de performanta am jucat rugby iar la servici manipulez greutati destul de mari ( undeva intre 50 si 80 kg) cu durata prelungita 12 ore pe zi. Ca antecedente medicale nu prea am avut probleme de sanatate
0
21-01-2010, ora 17:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Probabil este vorba despre un sindrom de suprasolicitare, avand in vedere eforturile fabuloase pe care le practicati.
Luati-o putin "mai moale" si situatia se va rezolva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
08-01-2012, ora 14:07
LUXANDRA
Nu este medic/terapeut
LUXANDRA
Buna
Am si eu o problema care persista de vreo luna, am niste dureri la nivelul cotului drept cand strang ceva in mama sau incerc sa ridic ceva, deja activitatile de zi cu zi mi se par destul de grele. Am luat anti inflamatorii si unguente dar nici un rezultat... trebuie sa mentionez ca nu pot ridica nici macar o sticla de 1L, iar in anumite pozitii atunci cand incerc sa duc ceva spre gura trebuie sa ma ajut de cealalta mana sustinandu-mi cotul. in schimb degetele le pot indoi si intinde normal. Am varta de 50 ani. 1.64m si o greutate de 77Kg. Am avut o hernie de disc intre inelele 4-5 lombo-sciatica dreapta in urma cu 4 ani. in urma cu un an am cazut in palma dreapta acuzand dureri la incheietura mainii mai multe saptamani, am dat doar cu unguente anti-inflamatoare si am bandajat cu banda elastica medicala palma si incheietura, iar dupa cateva saptamani durerea a incetat. Ce afectiune as putea avea?? P.S: AM LUCRAT 14 ANI CA BUCATAR IN CANTINA DAR DE 2 ANI LUCREZ CA BONA.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: