Durere la penetrare si rana pe col

22-08-2021
AMT97
Nu este medic/terapeut
AMT97
Buna ziua,

Am 24 ani si de aprox. 2 luni mi-am inceput viata sexuala( a fost f dureros si cu mult sange). Problema pe care o am este durerea la penetrare care dispare o data ce partenerul incepe sa se miste, el spune ca simte ca si cum nu ar avea loc si opunere la inceput...este normal la inceputul vietii sexuale? Am fost la medic, testul Pap a iesit bine insa mi-a zis ca am o rana destul de urata pe colul uterin, cauza inflamatorie. E posibil sa se fi facut aceasta rana de la contactul sexual sau prezervative eventual? Poate fi si de la asta durerea? In ultimele dati, durerea pare sa fi fost mai acuta si sa se intensifice.Momentan iau tratament cu ovule. Multumesc pentru raspuns, daca doreste sa ma ajute cineva chiar si cu o mica informatie.
3 comentarii
0
22-08-2021, ora 19:25
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Este foarte clar ca rana de pe col cauzeaza dureri si neplacerile din timpul actului sexual. Daca inainte de inceperea vietii sexuale nu ati avut simptome este probabil ca rana a fost provocata de actul sexual care nu s-a petrecut cum trebuie.
In aceste conditii este obligatoriu sa incetati relatiile intime pana la vindecarea completa a ranii.
In afara de test Pap ar fi bine sa faceti ceva teste de infectii si dumneavoastra si partenerul. De multe ori infectii nediagnosticate pot intretine sau agrava ranile in zona genitala.
0
23-08-2021, ora 09:18
AMT97
Nu este medic/terapeut
AMT97
Multumesc frumos pentru raspuns..am avut si o infectie urinara luata de la mare, posibil si aceasta sa fi agravat cumva rana. Momentan am tratat-o.
0
25-08-2021, ora 08:21
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Așa cum v-a spus și colegul meu, faceți investigații și dvs. și partenerul și dacă e nevoie faceți tratament concomitent și nu întrețineți relații sexuale până la rezolvare. Cu rănile de pe col nu-i de glumit și e bine să rezolvați cât mai repede, să nu se agraveze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: