Durere la rece - carie - plomba - durere la masticatie, la rece, la strangerea dintilor

08-07-2014
allah
Nu este medic/terapeut
allah
Acum vreo 1 an am vazut ca pe partea stanga jos ma durea cand beam apa rece. Am stat asa o perioada, m-am dus la medic, mi-a zis ca n-am absolut nimic.

Au trecut cateva luni, tot ma durea la rece, si am observat ca s-a si patat maseaua respectiva = inapoi la medic, care mi-a zis ca e sunt doua carii (maseaua respectiva si cea de langa), pe care mi le-a plombat.

Imediat dupa ce mi-a pus plomba am observat ca ma durea usor, apoi la cateva zile cand am incercat sa mananc pe acea parte am vazut ca ma doare usor maseaua. La rece ma durea la fel ca inainte de plombare. Deci parca mai rau a facut plombarea.

Am stat asa cateva luni cu gandu ca o sa treaca, cu aceeasi mica durere cand mestec pe maseaua respectiva si durere la rece, iar azi m-am trezit cu o durere la masea: simt ca ma doare si cand strang din dinti, cand apas pe maseau respectiva etc. In rest nu simt mare durere, doar o amorteala asa.

Perioada de acum coicide si cu o durere la maseaua de minte din apropiere, care azi insa m-a lasat.

Maine ma duc iar la medic:

- de ce se intampla asta (durere la masea plombata)?

- poate sa-mi scoata nervu / ar fi recomandat sa mi-l scoata?

- simt plomba ceva mai inalta decat restul maselelor, poate fi de vina ca a lasat plomba prea mare? (m-am dus cam tarziu acum?)

Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dinți sensibili
  •