Problema dentara (dinti de lapte la adulti) | Forumul Medical ROmedic

Problema dentara (dinti de lapte la adulti)

18-06-2013
DanP1
Nu este medic/terapeut
DanP1
Buna seara/ziua! Am o dantura extraordinar de sensibila, am si carii insa, problema mea cea mai grava e ca am mai multi dinti de lapte. Toate problemele acestea dublate de o usoara fobie cauzata de o experienta nu tocmai placuta intr-un cabinet stomatologic, cand eram mic, m-au facut sa aman cat mai mult prezenta la medic (din pacate). Aseara, mi s-a rupt unul din dintii de lapte, iar cel de alaturi arata jalnic...si am hotarat ca e timpul sa trec la treaba! Mentionez ca am 23 de ani...si am dinti de lapte.

Intrebarea mea e urmatoarea: S-ar putea in locul respectivilor 'natarai' sa se montez proteze, ori trebuie neaparat implant? Varianta pentru care as opta ar fi cea mai ieftina, intrucat implanturile cred ca ar costa undeva la 10.000 ron pentru toti.

Imi puteti recomanda un medic stomatolog din Iasi cu care sa discut toate aceste probleme, eventual sa imi fac o programare pentru un 'deviz'?

Va multumesc anticipat foarte mult pentru raspunsuri si apreciez extraordinar de mult efortul pe care il depuneti pentru a raspunde pe acest site, avand in vedere ca meseria de medic e extrem de solicitanta!
1 comentarii
0
26-08-2013, ora 10:09
Dr. Zlotea Mircea
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Zlotea Mircea
Fara examene imagistice nu se incepe tratamentul, si nici deviz nu se face. Daca sunt prezenti dinti inclusi, atunci ei se vor extrage sau se va incerca aducerea lor pe arcada. Varianta mai ieftina este cea cu punte, protezarea mobilizabila nu este recomandata la aceasta varsta, dar totul depinde de cazul clinic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExtracÈ›ia dinÈ›ilor temporari (de lapte)
  • De ce dor dinÈ›ii la rece, cald sau dulce?
  • Compusul din ceai verde ce ar putea reduce sensibilitatea dentară
  • DinÈ›ii primari pot oferi informaÈ›ii esenÈ›iale cu privire la greutatea din timpul copilăriei
  • DinÈ›i sensibili
  • Patologii frecvente ale dinÈ›ilor temporari
  •