Durere la un dinte cu obturatie de canal

04-07-2017
Damni
Nu este medic/terapeut
Damni
Buna ziua, Este vorba de un dinte, care era acoperit de o lucrare. Din cind in cind simteam ca ar fi ceva acolo. S-a dat jos lucrarea, s-a scos nervul (prima sedinta). Sinteam durere cind apasam cu degetul. A doua sedinta s-a curatat si ce se mai face, pansament. Am continuat sa simt durerea la apasare si la a 3 a sedinta, cind s-a facut obturatie de canal. Au trecut 3 zile de atunci si durerea a ramas constanta. Este normal ? Inseamna aceasta ca mai este o infectie? Mentionez ca un un dinte apropiat, tratat o data cu cel dinainte, la a doua sedinta s-a facut obturatie de canal desi simteam durere. La acest dinte durerea a disparut dupa 3 zile. Multumesc
4 comentarii
0
04-07-2017, ora 15:36
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Ar fi bine daca ati face o radiografie la dintele respectiv si sa o incarcati aici, asa am putea spune ce este.
Multa sanatate.
0
07-07-2017, ora 18:33
Damni
Nu este medic/terapeut
Damni
Buna ziua D-na Doctor,
Multumesc pentru raspuns. Am facut radiografia, nu stiu sigur cum sa o incarc, Daca se incarca cum banuiesc, am notat cu "2" dintele care doare (din mesajul anterior) si cu "1" dintele tratat anterior care nu mai doare.
Cu stima, toate bune.
0
07-07-2017, ora 18:37
Damni
Nu este medic/terapeut
Damni
Pur si simplu, am tras cu mouse ul imaginea in cadrul ferestrei browserului. Imaginea a ramas acolo pe moment. Am inchis si redeschis contul. nu am mai vazut imaginea!!!
0
07-07-2017, ora 19:10
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Puteti folosi : imgur.com. pentru a incarca radiografia
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul