Durere la urinare
Buna ziua!
Atunci cand urinez, chiar in momentul in care termin, nu mai devreme, simt o durere de mica intensitate dar destul de deranjanta in zona clitorisului (nu usturime). Sunt momente in care durerea persista si imi da senzatia de "vezica plina" dar sunt si momente in care dupa urinat, dispare. Aceasta problema o am de 3-4 zile. Urina este incolora si foarte putina cantitativ insa simt nevoia sa urinez destul de frecvent. Ar putea fi o infectie? Multumesc.
Atunci cand urinez, chiar in momentul in care termin, nu mai devreme, simt o durere de mica intensitate dar destul de deranjanta in zona clitorisului (nu usturime). Sunt momente in care durerea persista si imi da senzatia de "vezica plina" dar sunt si momente in care dupa urinat, dispare. Aceasta problema o am de 3-4 zile. Urina este incolora si foarte putina cantitativ insa simt nevoia sa urinez destul de frecvent. Ar putea fi o infectie? Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am o umezeala a pieli penisului interioara putim mirositoare si jenanta se simt mancarimi usoare
- 7depozite de candida in vezica urinara + dureri la urinare
- 0dureri in timpul mictiunii
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 2ma doare cind urinez..
- 0Problema Umflatura Penis
- 2urinare cu durere mare
- 2Durere la ejaculare și durere la sân
- 1Probleme dureroase.
- 0Dureri cumplite dupa operatie
- 1Dureri la urinare
- 0Infecție urinara din cauza sondei?
- 0Durere de stomac după urinare