Durere masea cu coronita

07-04-2020
nella2019
Nu este medic/terapeut
nella2019
Buna ziua. Am o coronita dentara (masea) pusa de 6 luni. Nervul a fost scos prin procedura microscopica si am facut raza dupa interventia scoaterii nervului. Nu am avut probleme doar ca de cateva zile simt durere in dreptul maselei. Nu ma doare la masticatie, deasupra am mai multe carii si dureri intense in partea de sus chiar si cu gingie inflamata. Are legatura partea de sus cu coronita dentara situatia in partea de jos? In perioada asta nu pot ajunge la medicul meu dentist.
2 comentarii
0
07-04-2020, ora 19:14
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
este greu se spus care este cauza durerii, fara a avea cel putin o radiografie si fara o consultatie, mai ales ca, din ce povestiti, aveti atat tratamente recente cat si probleme nerezolvate.
la modul general vorbind, da, este posibil ca anumite carii foarte profunde sa genereze dureri care sa nu se limiteze la dintele cauzal, ci si sa iradieze catre zonele invecinate sau catre alti dinti.
incercati sa va tratati cu antialgice ( Algocalmin/ Paracetamol) pentru 2-3 zile si de asemenea sa aveti o igiena cat mai buna. evitati alimentele reci, acide sau dulci care pot declansa durere in cazul cariei.
0
08-04-2020, ora 07:32
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua
Durerea este de la maxilar unde aveti mai multe carii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •