Durere masea

23-10-2016
AlinaIonela
Nu este medic/terapeut
AlinaIonela
Buna ziua! Am o mica nelamurire..Acum 2 zile am fost la stomatolog pt ca aveam o masea putin sparta in partea dreapta sus..Stomatologul mi-a curatat canelele si mi-a facut obturatie de canal, iar dupa aceea mi-a pus pansament..Prima zi nu m-a durut, dar de ieri am niste dureri groaznice cu tot cu urechea dreapta.+ de asta imi fac si o lucrare pe partea stanga..Mentionez ca iau de 5 zile zinat si ketorol...Ce pot face?
1 comentarii
0
23-10-2016, ora 17:23
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Disconfort local si durere la presiune( masticatie ) sunt normale dupa obturarea canalelor, cateva zile pana la doua saptamani.Se pot administra antiinflamatoare, dar durerea ar trebui sa fie descendenta. Faceti o radiografie de control dupa ce s-au ''umplut'' canalele si adresati-va medicului dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: