Durere masea la 1 an dupa scoaterea nervului

18-01-2021
stickynotes
Nu este medic/terapeut
stickynotes
Buna ziua! Am avut o masea cariata, careia i-a fost scos nervul acum un an. Pana alaltaieri, cand m-am trezit cu o durere de cap, apoi m-a luat durerea de masea pentru o ora, nu am avut probleme cu ea. Ieri am avut febra si ma durea cand mestecam pe ea, beam apa rece sau o atingeam mai puternic. Febra a trecut cu nurofen si nu a persistat. Astazi, cand ma spalam pe dinti, am sesizat o durere destul de puternica atunci cand periuta se freca de masea si am observat ca pe lateral a aparut o pata gri inchis - neagra pe ea, la baza gingiei. Am sunat medicul stomatolog, insa a spus ca febra nu are treaba cu maseaua. Nu stiu ce sa mai cred asa ca am venit pentru o parere. Poate fi o infectie?

Tin sa mentionez ca gingia nu este umflata, nu este nimic modificat la nivelul fetei/maxilarului. Singura modificare, cel putin pe care am observat-o eu, care cred ca a aparut de curand, pata de pe masea.
1 comentarii
0
18-01-2021, ora 08:57
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Pata gri inchis din aceasta situatia, daca nu este gaura sau cavitate sapata nu ar trebui sa va ingrijoreze. Dintii cu tratament de canal ( cu nerv scos ) se innegresc si asta se poate vedea. Va sfatuiesc sa faceti o radiografie retroalveolara la acest dinte si medicul dumneavoastra o va analiza si eventual compara cu cea de anul trecut, O puteti posta si aici pentru o parere, dar si consultul clinic are rolul lui.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul