Durere măsea la rece

13-11-2018
Madalin22
Nu este medic/terapeut
Madalin22
Cand beau apa rece sau orice rece la măsea ma doare, am fost la stomatolog si mi-a pus o plomba si mi-a zis ca am o carie între masele si nu a rezolvat nimic, de o zi doua începe sa ma doară si din senin, inainte doar la apa rece si cand mâncam pe ea.
2 comentarii
0
13-11-2018, ora 03:22
Madalin22
Nu este medic/terapeut
Madalin22
Update: Cand am postat problema de mai sus m a durut dupa si mai tare si ma calmase doar cand puneam apa rece peste măsea ca sa nu ma doară mai tare si imi trecea pentru câteva minute (si repetam chestia asta de zeci de ori ) dupa câteva ore am vazut ca mi a curs puțin sânge din măsea sau pe lângă, nu stiu exact dar ideea e ca m a durut asa tare încât trebuia sa pun apa rece ca să-mi treacă, durerea o simteam parca urca (durere ușoară, tare si mai tare si tot asa ) am infecție sau ce s a întâmplat ca inainte ma durea doar la apa rece sau cand mâncam cu ea.
0
13-11-2018, ora 09:56
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Mergeti la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul