Durere măsea plombata
Buna ziua! Am o masea plombata de 2 saptamani, tot am asteptat sa treaca durerea dar nu puteam mânca deloc pe ea, ieri am mers inapoi la medic si mi-a mai șlefuit-o putin pentru ca dupa parerea lui plomba era prea mare si de aceea la apăsare ma durea.întrebarea mea este daca e normal sa ma doară cand dau rece la ea dar in cateva minute durerea scade si sa simt mai tot timpul o durere mică suportabilă? Va multumesc mult!
3 comentarii
Buna ziua,
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Buna ziua,
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 0durere dupa plombare
- 6Durere dupa plomba de canale
- 4Durere de articulatii dupa plombare
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 2Plomba dentara
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 1Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 3Dureri dentare fără cauza
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Urgent am nevoie de un răspuns! durere imensa după obturație de canal
- 2Durere masea dupa scoaterea nervului
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie