Durere măsea plombata
Buna ziua! Am o masea plombata de 2 saptamani, tot am asteptat sa treaca durerea dar nu puteam mânca deloc pe ea, ieri am mers inapoi la medic si mi-a mai șlefuit-o putin pentru ca dupa parerea lui plomba era prea mare si de aceea la apăsare ma durea.întrebarea mea este daca e normal sa ma doară cand dau rece la ea dar in cateva minute durerea scade si sa simt mai tot timpul o durere mică suportabilă? Va multumesc mult!
3 comentarii
Buna ziua,
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Buna ziua,
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 1Problema la masea
- 1Durere masea plombata, fara nerv
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 4Durere de masea
- 1Gingie dureroasa
- 2Durere la un dinte plombat
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 1Durere de măsele după obturatie.
- 2Durere dupa obturatie
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 3Masea plombata dureroasa
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 1Durere usoara dupa plombare la mestecarea alimentelor mai dure
- 1Durere după plombare
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie