Durere măsea plombata
Buna ziua! Am o masea plombata de 2 saptamani, tot am asteptat sa treaca durerea dar nu puteam mânca deloc pe ea, ieri am mers inapoi la medic si mi-a mai șlefuit-o putin pentru ca dupa parerea lui plomba era prea mare si de aceea la apăsare ma durea.întrebarea mea este daca e normal sa ma doară cand dau rece la ea dar in cateva minute durerea scade si sa simt mai tot timpul o durere mică suportabilă? Va multumesc mult!
3 comentarii
Buna ziua,
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Buna ziua,
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 7Durere masea plombata
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 1Probleme masea plombata
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 7Dureri groaznice de cap
- 1Durere dupa tratament de canal
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 6Probleme masea minte
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 1Dureri masea plombata
- 3Masea plombata dureroasa
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 3Dureri dentare fără cauza
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie