Durere masea plombata... Rog indrumare.

11-10-2012
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua in urma cu cateva luni mi-a fost extras un premolar cu probleme din stanga sus, din cate mi-a zis medicul respectiv acesta avea puroi iar la extractie dansul mi-a spus ca exista o punga cu puroi si la molarul de langa chiar unde era zona de contact cu acel premolar... Am schimbat doctorul intre timp iar o mica jena aparuse la acel molar imediat dupa extractie si gust nu prea placut de acolo uneori, bineinteles i-am spus medicului actual atat de presupusa punga cu puroi cat si de jena de la acel molar iar dansul mi-a spus ca nu este nici o punga cu puroi si mi-a plombat maseaua, asta s-a intamplat in urma cu cateva saptamani... Ce vreau sa mentionez e ca dansul nu mi-a pus o plomba provizorie, nici tratament nimic... a curatat putin locul cu un ac si a pus direct plomba definitiva iar de atunci au inceput problemele: dureri uneori pana in cap, gust foarte rau de acolo si durere pulsatila frecventa. Vi se pare normal ca a pus plomba asa? Gata intr-un minut mi-a si curatat si mi-a si pus plomba definitiva, nu tratament, nu plomba provizorie, nu nimic, am si platit 100 de RON aceasta plomba... Sa schimb medicul? Ce ma sfatuiti? Si am mai vazut ceva in neregula la modul de lucru al dansului, am avut 2 plombite la 2 molari din dreapta jos si cum erau vechi i-am spus sa mi le schimbe si ce credeti ca a facut? Intr-adevar mi le-a schimbat si nu mi-am imaginat sa fie o problema, am descoperit-o cand am incercat sa imi curat dintii cu ata dentara, efectiv mi-a acoperit spatiile interdentare din vecinatatea celor 2 dinti, eu la cati medici am fost si am mai avut plombe puse nu am mai patit asa ceva... Rog parerea unui medic stomatolog si indrumare, nu stiu ce sa fac? Sa schimb medicul?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns