durere maxilar

10-05-2013
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua
Acum un an de zile mi-am facut pe maxilar o lucrare de portelan-ancorata pe dintii din fata si ultimii molari de sus. A doua zi am inceput sa am dureri de mandibula iar apoi de articulatie maxilara si musculatura obraz drept.Medicul mi-a mai slefuit lucrarea, am tras cu ea vreo 5 luni dupa care mi-a luat-o jos si mi-a facut o lucrare provizorie pe bucati -scheletata, dar tot n-am scapat de durere doar foarte putin la antiinflamatoare..Am consultat un chirurg BMF care mi-a spus ca e vorba de ocluzie si ca lucrarea nu e buna. Am renuntat si la a doua lucrare provizorie si am consultat un ocluziolog care mi-a facut o gutiera pentru maxilar si mi-a dat tratament dar tot am dureri cand mestec si uneori chiar si cand vorbesc. Gutiera o port din luna martie si nu prea vad o ameliorare..Gingia din partea dreapta sus, unde am dureri, imi este tare rosie, am si o afta care ma deranjeaza de cateva zile.
Vreau sa stiu daca cancerul de maxilar( poate vorbesc prostii) se vede la radiografie sau trebuie sa fac si alte investigatii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns