durere maxilar, ureghe, gat
Buna ziua!
Am nevoie de sfatul dvs.Acum 2 sapt am fost la stomatolog pt a trata maseaua de minte, dreapta, jos.Mi s-a pus un pansament cu arsenic, iar dupa 2 zile cand am mers din nou la stomatologie mi s-a aplicat acelasi tratament si dupa vreo alte 3 zile au inceput sa ma doara maxilarul, urechea si capul si nu ma pot odihni.Am mers din nou la alt stomatolog dupa 1 sapt si mi s-a spus ca este posibil sa fi facut o necroza.Mi-a omorat nervul, mi-a pus un pansament cu o substanta(nu am retinut denumirea)care sa neutralizeze efectul arsenicului, dar durerile sunt mai puternice si am senzatia ca am un nod in gat.
Va rog, sfatuiti-ma ce tratament sa iau.
Cu multumiri,
Claudia
Am nevoie de sfatul dvs.Acum 2 sapt am fost la stomatolog pt a trata maseaua de minte, dreapta, jos.Mi s-a pus un pansament cu arsenic, iar dupa 2 zile cand am mers din nou la stomatologie mi s-a aplicat acelasi tratament si dupa vreo alte 3 zile au inceput sa ma doara maxilarul, urechea si capul si nu ma pot odihni.Am mers din nou la alt stomatolog dupa 1 sapt si mi s-a spus ca este posibil sa fi facut o necroza.Mi-a omorat nervul, mi-a pus un pansament cu o substanta(nu am retinut denumirea)care sa neutralizeze efectul arsenicului, dar durerile sunt mai puternice si am senzatia ca am un nod in gat.
Va rog, sfatuiti-ma ce tratament sa iau.
Cu multumiri,
Claudia
1 comentarii
Singura substanta care neutralizeaza arsenicul se numeste tanin. Ar fi bine sa mergeti cat mai repede la stomatolog si sa il rugati sa va puna un pansament simplu pe dinte, fara nici o substanta (tesutul are nevoie de putina pauza pentru a se reface fara sa fie bombardat cu tot felul de medicamente). Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila