Durere molar dupa scoatere nerv

Am si eu on intrebare legata de scoaterea nervului unui molar. Miercuri mi s-a scos nervul la un molar care era dureros, cu toate ca la film nu a aparaut nimic in neregula. Doctorul mi-a pus tratament, l-a inchis si mi-a recomandat 2 pastile antiinflamatoare pe zi. Dupa 4 zile, dintele inca ma mai doare, mai ales la muscatura si a trebuit sa iau cam 3 nurofen pe zi. Maine ar trebui sa imi scoata tratamentul si sa imi inchida maseaua, dar ce fac daca durerea continua? Ar trebui sa mai astept? Mentionez ca marti plec din tara.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 147maseaua de minte DOARE
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 2dureri mari masea de minte
- 6Masele cariate... durere
- 6e normal sa ma doara dupa polizarea dintilor?
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 7sex oral - doresc un rasp
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 12Puroi la masea
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 2Durere de dinti si urmeaza sa plec joi in excursie, rog urgent o parere.
- 3stift masea
- 0nerv scos-durere permanenta
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 1durere care nu cedeaza
- 1Problema la Masea
- 2Durere masea
- 2Masea cu durere la atingere
- 2Molar inflamat
- 0Ajutooorrr durere de dinți
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Extirparea nervului nervul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: