Durere netratata
Buna ziua !
Postez pe acest forum deoarece am o oarecare frica si as vrea sa stiu daca e reala sau nu.
Acum doua saptamani a inceput sa ma doara un molar din partea dreapta.Durerea era de scurta durata (maxim 10min) dar foarte intensa.Ea aparea doar la un stimul :ceva rece, cald sau mancare(covrigi, cipsuri etc).
La 2, 3 zile a inceput sa ma doara noaptea, spre dimineata, trezindu-ma din somn.Durere intensa trecand doar cu nurofen, aulin etc.Toata povestea a durat cam 3, 4 nopti, de precizat faptul ca ziua nu aveam nici un "stres".
Problema este urmatoarea:La cateva zile dupa am observat ca am o oarecare jena sub ochiul drept, intres nas si pomet la apasare, de parca as atinge acel nerv.As vrea sa stiu daca sunt sanse ca infectia sa fi degenerat, in absenta durerii, si sa fi urcat.
22 ani, fara boli cronice, am avut plombate doua masele.
Multumesc anticipat, astept raspuns !
Postez pe acest forum deoarece am o oarecare frica si as vrea sa stiu daca e reala sau nu.
Acum doua saptamani a inceput sa ma doara un molar din partea dreapta.Durerea era de scurta durata (maxim 10min) dar foarte intensa.Ea aparea doar la un stimul :ceva rece, cald sau mancare(covrigi, cipsuri etc).
La 2, 3 zile a inceput sa ma doara noaptea, spre dimineata, trezindu-ma din somn.Durere intensa trecand doar cu nurofen, aulin etc.Toata povestea a durat cam 3, 4 nopti, de precizat faptul ca ziua nu aveam nici un "stres".
Problema este urmatoarea:La cateva zile dupa am observat ca am o oarecare jena sub ochiul drept, intres nas si pomet la apasare, de parca as atinge acel nerv.As vrea sa stiu daca sunt sanse ca infectia sa fi degenerat, in absenta durerii, si sa fi urcat.
22 ani, fara boli cronice, am avut plombate doua masele.
Multumesc anticipat, astept raspuns !
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomand sa mergeti la un medic stomatolog pentru efectuarea unui tratament de specialitate.
Nervul acestui molar a fost afectat si infectia a depasit apexul ( radacina ) dintelui si a ajuns in os.
Va recomand sa mergeti la un medic stomatolog pentru efectuarea unui tratament de specialitate.
Nervul acestui molar a fost afectat si infectia a depasit apexul ( radacina ) dintelui si a ajuns in os.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18afectiuni stomatologice
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3infectie dinte
- 5durere dinti extinsa
- 20Durere insuportabila
- 8Durere de masea tratata cu apa!! Este adevarat!!
- 2Durere de dinti
- 3durere de masea..
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 2durere de masea cu nerv scos
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 3de 4 luni tratez o masea si m-am ales cu mare infectie
- 2durere dinte/masea
- 10dureri de dinti
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 2Durere masea
- 3Durere de masea
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: