Durere obturatie de canal

25-02-2016
Oana 91
Nu este medic/terapeut
Oana 91
Buna ziua,
Vineri am mers la denist..aveam o carie laun molar.Dentista a decis sa-mi scoata nervul.Mi-a curatat..mi-a pus tratament..totul a fost in regula pana luni seara cand am inceput sa am dureri cand 'calcam'.Miercuri am revenit, a incercat sa mi umble pe canale dar ma durea, asadar mi-a pus din nou tratament.Astazi ma doare ingrozitor si parca durerea a inceput sa se ramifice catre cealalta masea care nu mai are nerv de 10 ani.Nu numai ca ma doare la mancat..ma doare oricand.Am luat dimineata un Neolin, dar nicio ameliorare..ci mai rau.Este grav oare?Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
26-02-2016, ora 09:11
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna dimineata! Cauzele ar putea fi multiple: o inflamatie(normala) posttratament si ar trebui sa treacain 2-3 zile cu un antiinflamator (ibuprofen ); un rest de nerv pe unul din canale; o obturatie de canal prea lunga, dar din cele scrise nu reiese ca s-ar fi facut asa ceva.
0
19-03-2016, ora 23:33
camy30
Nu este medic/terapeut
camy30
am si o intrebare la dvs..saptamana trecuta sambata am avut extractie de masea a doua de jos partea dreapta, de atunci am avut dureri intruna si locul pe ici pe colo este alb, am crezut ca este infectie m-a intors dupa 3 zile iar la medicul dentist a zis ca nu am nimic este normal, ieri am simtit ca un os acolo m-am reintors la dr..m-a vazut alt dr la aceea clinica mi-a extras osul iar in dimineata aceasta am simtit iar si pe o parte si pe alta alte oase..am fost iar de dimineata si ni-a facut o radiografie la care mi-a zis ca resturi din masea nu sunt si ca am niste oase care sunt normale dupa o extractie si sa le las acolo si pt dureri sa iau pastile pt.durere ca in maxim 2 saptamani o sa treaca durerea..mentionez ca sunt in Anglia nu in romania.
As dori sa va intreb este normal asa ceva sa lase oasele asa cum numesc ei in acel loc fara sa curete?pot face infectie ? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: