Durere ochi din cauza măselei

Bună, am o măsea cariată destul de rău, sunt în Anglia și numai ce m-am înscris la medic pt a-mi face măseaua, doar ca mai durează gen o lună si ceva.. și am dureri atât de enervante, și mi s-a urcat durerea la arcada - ochi și doare destul.. și am vorbit cu mama despre asta și spune ca dacă a urcat durerea la cap (ochi e posibil sa se fi infectat măseaua? vreau răspunsuri sigure sa știu
1 comentarii

Un răspuns „sigur” nu vi-l poate da decât un medic care vă examinează... E imposibil de spus așa din spatele calculatorului... Nu așa funcționează medicina...

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 5Dorm cu dintii stransi
- 3nu mai stiu ce afectiune am
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 5Durere de masea tratata cu apa!! Este adevarat!!
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 4Plomba, durere de dinti
- 3Durere de masea
- 1omorare de nerv
- 1durere de dinti de la o infectie care se muta de la unul la altul
- 0durere dinte dupa introducerea pastei de devitalizare
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2Durere de dinţi după implant
- 9dureri dantura
- 4Durere de masea
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 1Durere de masele îngrozitoare..
- 2Masea cu durere la atingere
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: