durere partea stanga

In urma cu aproximativ 2 saptamani dupa munca, m-a luat o ghiara in partea stanga a inimii care m-a tinut in jur de 2 ore poate si mai bine...vroiam sa trag aer in piept adanc dar nu reuseam atat de tare ma tinea(in anumite pozitii se accentua chiar).Mentionez ca inainte de asta m-am zbenguit cu copiii, la un moment dat nu-mi mai simteam mainile atata cat i-am carat de ici colo.Ei de atunci simt in partea stanga sus o durere, uneori simt sub san parca, alteori mai sus spre gat, nici eu nu as sti exact unde.Durerea e mai mult constanta si depinde si de ce miscari fac...nu o pot numi chiar o durere..cred ca-i mai mult un disconfort.Sper ca m-am facut inteleasa si astept un raspuns din partea unui cadru medical.Am uitat sa mentionez ca am 27 ani daca conteaza.Va multumesc.
1 comentarii

In situatii ca cea pe care ne-o descrieti dumneavoastra trebuie sa faceti de urgenta un consult cardiologic. Daca la cardiologie vi se spune ca nu e nici o problema care sa tina de inima, atunci va recomand sa faceti un consult neurologic. Poate fi o durere de tip nevralgie intercostala. Veti primi un tratament corespunzator si recomandarile necesare in ceea ce priveste regimul de viata. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Dă-ți imunitatea la maxim cu Jamieson!
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Multi Complete de la Jamieson este un supliment pe bază de multivitamine care oferă 100% din porția zilnică a celor mai importante substanțe pentru sănătatea organismului. Scopul acestor vitamine este întărirea organismului, stimularea imunității și suplimentarea energiei. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere partea stanga
- 1Cand respir ma inteapa in stanga
- 2durere in partea stanga jos insotita de o usturime, frisoane
- 4dureri in partea stanga
- 3durere in partea stanga intr-un punct fix.
- 6reactii la antibiotic: durere in partea stanga, putin mai jos de stomac
- 5dureri in partea stinga abdominala, in urma sportului
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 0Discomfort partea stanga sub coasta ?
- 1Durere in partea stanga jos
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 0Dureri in partea sanga a abdomenului
- 3Dureri in partea stanga
- 3durere burta
- 0Durere partea stanga
- 1Dureri excesive în abdomen
- 1Durere situata lângă abdomen
- 0Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile
- 0Cauza Hepatomegaliei? Rog Interpretare rezultate
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga