Durere picior drept

Buna ziua. As avea si eu o intrebare legata de o problema care o am de 3-4 zile. Este o problema ortopedica. Ma dor muschii piciorului drept sau asa cel putin este senzatia. In primul rand este vb de muchiul fesier care ma inteapa ca si cum as fi primit un sut tare in fund, apoi durerea coboara pe picior la gamba. Muschiul acesta zici ca sunt strans de o menghina. De asemenea si incheieturile ma dor(laba piciorului cat si cea din spate la genunchi). Aceasta durere apare cand fac miscare, de exemplu cand merg.
Mentionez ca inainte de aceasta problema am jucat tenis de pecior, dar nu am cazut sau m-am lovit intr-un fel.
Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.
Mentionez ca inainte de aceasta problema am jucat tenis de pecior, dar nu am cazut sau m-am lovit intr-un fel.
Multumesc si astept un raspuns cat mai rapid.
3 comentarii

Buna ziua!
Nu am inteles exact sexul, varsta, greutatea, statusul ocupational si profesional, antecedente traumatice, metabolice, reumatologice, vasculare etc etc.
Din ceea ce descrieti foarte sumar, putem banui existenta unui sindrom compresiv lombar (de tipul herniei de disc).
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu am inteles exact sexul, varsta, greutatea, statusul ocupational si profesional, antecedente traumatice, metabolice, reumatologice, vasculare etc etc.
Din ceea ce descrieti foarte sumar, putem banui existenta unui sindrom compresiv lombar (de tipul herniei de disc).
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Da ma scuzati.
25 de ani, 73 kg, 1.73 m, sex masculin, operator calc(in mare parte a zilei stau la birou), iar antecedente de genul nu imi aduc aminte sa fi avut.
Daca ajuta cu ceva
25 de ani, 73 kg, 1.73 m, sex masculin, operator calc(in mare parte a zilei stau la birou), iar antecedente de genul nu imi aduc aminte sa fi avut.
Daca ajuta cu ceva

Raspunsul ramane valabil: consultati un neurochirurg!!
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere picior de cateva luni
- 12febra, dureri de picioare, ce poate fi?
- 14durere de picior
- 5Durere degete mici picior.
- 4gastrita, diabet si durere de picioare
- 5dureri ovare si picioare
- 7durere glezna
- 0Durere picior !
- 27guta sau altceva?
- 13dureri regulate de picioare si spate!
- 1durerea intepatoare cvadriceps
- 1Durere intensa picior
- 0Durere intensa picior
- 7Durere picior
- 0Durere tibie + nod
- 1Durere la mușchiul tibiei
- 0Durere in spatele genunchiului
- 7Durere picioare
- 1Durere si amorteala la piciorul drept
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: