durere picior în zona tibiei
De o vreme simt o durere în zona tibiei, la miscare. Durerea se resimte dimineaţa când plec de acasă, la picioare (tibie) după 2-3 minute de mers normal si se accentuează treptat spre articulaţii si muschii piciorului din acea zona.
Am căzut si m-am lovit destul de tare acum câţiva ani la tibie. A sângerat puţin si m-a durut câteva zile dar n-am fost la medic. Poate să fie din cauza aceasta?
Am căzut si m-am lovit destul de tare acum câţiva ani la tibie. A sângerat puţin si m-a durut câteva zile dar n-am fost la medic. Poate să fie din cauza aceasta?
2 comentarii
Buna seara!
Este absolut imposibil sa precizam originea durerii, cat timp nu am inteles tocmai informatiile relevante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, alte antecedente etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este absolut imposibil sa precizam originea durerii, cat timp nu am inteles tocmai informatiile relevante: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, alte antecedente etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
varsta 23 de ani. 60kg, inaltime 1, 72, efort practicat minim. durerea apare la mers putin grabit. a aparut de putina vreme
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme mari dupa o fractura a gambei
- 131fractura de tibie
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 4Lovitura la tibie
- 13Fractura tibie
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 5Durere la ambele tibii, dupa ce am facut sala
- 56Am fost dignosticata si operata cu diastazis tibio-peronier stang
- 2Lovitura Tibia
- 3fractura de tibie
- 0Os dureros crescut in urma unei lovituri pe tibie. Help!
- 4durere de muschi la tibie
- 1umflatura osoasa la capatul tibiei
- 0Durere tibie, uneori femur, alteori oasele membrului superior
- 4Durere tibie
- 5Umflatura muschi tibie
- 1Durere de tibie
- 2Dureri de oase
- 3Durere picior drept tibie
Mai multe informații despre: Durerea la fluierul piciorului tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: