Durere piept baza gatului

11-10-2010
mikhael1985
Nu este medic/terapeut
mikhael1985
Buna,
Totul a inceput intr-o dimineata (martie anul curent) cand m, am trezit cu o durere ingrozitoare in piept. Cand ma aplecam in fata durea mai tare. Pe parcursul zilei cum ma miscam mai mult a trecut durerea. De atunci tot trece si dispare. Nu m, a mai durut niciodata ca si atunci. Am facut un EKG si a iesit totul ok. Medicul de la interprindere a spus ca am scolioza la coloana si mi, a spus sa i, au Naproxen (eu am gasit doar Reuxen) daca ma mai doare pieptul ca ar pute fi de acolo. Am luat sambata si a trecut durerea (abia daca o mai simt). De fumat m, am lasat de aprox 4 luni, am crezut ca e de acolo.
Uneori cand ma intiind simt ca ar pusca ceva in zona respectiva. Sau cand fac exercitii si ma aplec incepe din nou sa ma doara pentru cateva zile zona respectiva. Daca dorm fara perne trece din nou durerea. De la stranut sau tusa cand sunt racit simt din nou durere la stern si se reactiveza cu cat tusesc mai mult. Cand imi ridic mainile si ma intdiind incepe din nou sa ma doara.
Eu duc o viata sedentara 8 ore la birou pe scaun apoi acasa la fel, peste 90 kg.
Va multumesc anticipat
1 comentarii
0
22-06-2011, ora 18:24
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
FACETI O RADIOGRAFIE DE COLOANA SI TORACICA, SE PARE CA, CATEVA CIOCURI CARE AU CRESCUT PE ICI PE COLO VA DAU DURERI PRIN NERVII DIN ZONA.
Adaugă un comentariu / răspuns