Durere puternică de șold

18-02-2020
Crăciun Corina
Nu este medic/terapeut
Crăciun Corina
Bună seara vă rog frumos un răspuns vă rog problema mea este următoarea, soțul meu de aproximativ 2 săptămâni are durei puternice de șoldul stâng, el lucrează în construcţii o muncă solicitanta din toate punctele de vedere, a fost la un ortoped la noi în Buzău și ia făcut o radiografie și iar fi spus că ar avea ceva și pe la coloana și că are o uzură la șold, ia recomandat un rmn, el nu prea vrea să îl facă pentru că zice că nu-l va ajuta cu nimic, știu că este greu eu fiind deja operată de hernie de disc și el este conștient că este singurul care aduce un venit în casa, ia dat un tratament cu dexametazona injectabil una seara deja face de 5 zile și nimic, nici o înbunătățire, tador două pe zi, ALA600 SOD două pe zi și altrosuport vă rog spuneți ce îi pot face o recomandare injecție locală direct în locul unde îl doare infiltrație și ce cu ce substanțe, vă implor de când urmează cu acest tratament este tot mai rău nu mai poate să se sprijine pe picior, sunt disperată cer un ajutor specializat va mulțumesc
4 comentarii
0
19-02-2020, ora 19:58
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Nu se pune problema de injectii sau de pastile pana nu se stabilieste diagnosticul precis (afectare a soldului, hernie discala sau altceva).
Daca are o necroza a capului famural, orice tratament cortizonic (de tip dexametazona) ii poate agrava catastrofal problema.
Este insa evident ca trebuie sa reduca la minimum eforturile fizice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
19-02-2020, ora 22:19
Crăciun Corina
Nu este medic/terapeut
Crăciun Corina
Domnule doctor acesta necroza ce este ma sperie acest gând ce poate face pentru a depista acest lucru? Și în caz doamne ferește nu doresc așa ceva poate nu este cazul la el, dar dacă ar avea așa ceva în cel mai rău caz unde sar ajunge pentru a se vindeca? Prin tratament nu este nici o șansă, ?? mă gândesc și eu și nici nu vreau să îi zic să nu între în vreo depresie el muncește ține familia, eu deja sunt operată de hernie de disc și acum am din nou recidivă eu sunt terminată, vă închipuiți că mă gândesc la ce este mai rău, nu știu ce pot face..
0
19-02-2020, ora 23:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
In cazul lui orice diagnostic presupune repaus maximal.
Nu se pune problema de pastile sau injectii.
Are nevoie de un diagnostic fiabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
04-03-2020, ora 17:43
Crăciun Corina
Nu este medic/terapeut
Crăciun Corina
Bună seara din nou domnule doctor, vă rog un sfat ce investigație poate să facă soțul meu pentru a depista sigur ce poate avea la șold, rmn sau Ct, nu mai știu a trecut deja o lună și el tot are dureri a început serviciu dar durerile tot persistă, a început să aibă și probleme cu stomacul de când tot ia pastile de durere, mă găsesc să facă un Ct cu substanță pentru a depista ce poate avea, mă înspăimântată gândul să nu fie ceva grav..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: