Durere san?? Raspuns urgent
Buna ziua. In luna septembrie incepusem sa am niste dureri dese de inima(credeam eu), ma intepa foarte tare, incepuse sa ma intepe foarte tare si de 4-5 ori pe zi. Cateodata ma mai lasa o zi, dar dupa iar incepeau durerile. Aveam crize aproape zilnic, ma apucam cu mana si tipam, atat de tare ma durea, mi-am facut analize si ecografie. Mi-a spus ca la inima nu am nimic, poate din cauza sutienului am durerile acelea la san.Am facut si ecografie mamara 3D, mi s a spus ca nu am nimic. A trecut o perioada in care nu ma mai duruse deloc. Insa de acum cateva luni iar au reaparut, sunt mult mai dese si intense, acum in ambele parti, la ambii sani. Nu stiu unde sa ma mai duc sau din ce cauza apar.. Ce parere aveti?
3 comentarii
1. Consult clinic Cardiolog + analize specifice de inima: ekg, ecocradiografie, Test Holter.
2. Daca inima e ok, aveti somatizari de anxietate, mici atacuri de panica.
Ele sunt cauzate de dereglarea neurotransmitatorilor, niste hormoni care fac legatura intre neuroni.
Medicamentul care ii regleaza se numeste antidepresiv si se ia cu reteta de la Psihiatru.
2. Daca inima e ok, aveti somatizari de anxietate, mici atacuri de panica.
Ele sunt cauzate de dereglarea neurotransmitatorilor, niste hormoni care fac legatura intre neuroni.
Medicamentul care ii regleaza se numeste antidepresiv si se ia cu reteta de la Psihiatru.
aveti o nevralgie intercostala toracica, antinevralgicul sau de la naturiste produse pe baza de scoarta salciei albe va ajuta.Evitati medicamentele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tensiune in sani
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 8am emotii numai la gandul ca.. as fi insarcinata
- 1dureri de sani
- 0saptamana 9 si durerea de sani
- 5Histerectomie partiala si de cateva luni am dureri mari la sani
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 3durere a sanilor
- 3Dureri mari de sani
- 4mastoza fibrochistica