Durere puternica si amorteala picior stang
Buna ziua,
De 2 zile simt o durere in piciorul stang de la genunchi in jos, pe os, ca si cand cineva ar baga un cutit si ar cobora de la genunchi spre talpa.De asemenea simt toata zona amortita inclusiv degetele( de la genunchi in jos si talpa).
Precizez ca nu practic sporturi si nu am suferit vreun traumatism.
Am 30 de ani, 57 de kg, 1.70cm sunt fumatoare, si stau la birou in jur de 9 ore pe zi.
Imi puteti spune va rog ce ar putea fi sau catre ce medic sa merg?
Va multumesc frumos!
De 2 zile simt o durere in piciorul stang de la genunchi in jos, pe os, ca si cand cineva ar baga un cutit si ar cobora de la genunchi spre talpa.De asemenea simt toata zona amortita inclusiv degetele( de la genunchi in jos si talpa).
Precizez ca nu practic sporturi si nu am suferit vreun traumatism.
Am 30 de ani, 57 de kg, 1.70cm sunt fumatoare, si stau la birou in jur de 9 ore pe zi.
Imi puteti spune va rog ce ar putea fi sau catre ce medic sa merg?
Va multumesc frumos!
1 comentarii
Buna ziua!
Pot fi multe cauze, insa cele mai probabile sunt: insuficienta arteriala periferica ("arterita" provocata de fumat), de competenta chirurgului vascular, si sindromul compresiv lombar (hernie de disc), de competenta neurochirurgului.
Un examen local poate diferentia originea acestei suferinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pot fi multe cauze, insa cele mai probabile sunt: insuficienta arteriala periferica ("arterita" provocata de fumat), de competenta chirurgului vascular, si sindromul compresiv lombar (hernie de disc), de competenta neurochirurgului.
Un examen local poate diferentia originea acestei suferinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de picioare de o luna
- 3Dureri in timpul mersului
- 6am fost diagnosticata acum 4 ani cu lombago acut prin discopatie
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 2am o durere de picioare care pleaca de pe fese pe picior in jos pina in zona genunchiului
- 1durere de picior
- 3picior amortit la copil
- 4amorteli ale mîinii drepte (degete) si ale piciorului drept (degete)
- 2Imi simt picioarele amortite
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 1Amortire picior stang
- 1Amorețesc foarte tare mainiile si picioarele.Din ce cauza ?
- 1Dureri picioare
- 1Ajutati-ma - usturime, înțepătura, amorțeala a piciorului stang de la genunchi in sus
- 3Amorțire și durere picior drept
- 1Oare sunt probleme grave ?
- 8As avea nevoie de o părere - dureri în zona tibiei la ambele picioare
Mai multe informații despre: amorteala piciorului durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: