Durere si pocnituri la piciorul stang..

Buna ziua, am 25 ani, 1.62, si 49 kg. De 2..3 saptamani, ma doare piciorul stang in zona incheieturii de sus, o Idee mai jos. La inceput doar pocnea de fiecare data cand urcam scarile, simteam inauntru, la fiecare treapta, o pocnitura, iar acum ma doare piciorul cand merg si cateodata pocneste la schimbarea directiei de mers.. Nu este o durere insuportabila, dar este acolo de fiecare data, ba chiar din ce in ce mai des si nu inteleg de la ce ar putea fi.. nu imi amintesc sa ma fi lovit in ultima vreme si nici nu fac Sport.
Multumesc, o zi frumoasa!
Multumesc, o zi frumoasa!
1 comentarii

"piciorul stang in zona incheieturii de sus, o Idee mai jos" acesta ce inseamna? articulatia soldului?
trebuie un examen fizic la ortoped, poate fi vorba de "coxa saltans", https://en.wikipedia.org/wiki/Snapping_hip_syndrome.
variantele intraarticulare si varianta extraarticulara-interna sunt problematice, insa din fericire mai rare.
trebuie un examen fizic la ortoped, poate fi vorba de "coxa saltans", https://en.wikipedia.org/wiki/Snapping_hip_syndrome.
variantele intraarticulare si varianta extraarticulara-interna sunt problematice, insa din fericire mai rare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 2 luni genunchiul stang ma doare f rau
- 2un raspuns urgent...durere de genunchi
- 18Am dureri in zona genunchiului stang! Un sfat, va rog !
- 13osteoporoza si durere de genunchi
- 0dureri de genunchi si coate
- 6Am dureri de genunchi cand ploua!
- 9Ma dor genunhii de mor !!!
- 4durere ce revine la genunchi
- 1Dureri de genunchi la un om in varsta!
- 3durere genunchi si laba piciorului
- 13durere genunchi de la fotbal
- 3durere la genunchi dupa operatie
- 1Entorsa genunchi
- 1Lovitura genunchi stang
- 0Dureri de genunchi
- 9Durere genunchi si talpa
- 0Dureri in spatele genunchiului
- 3Probleme cu genunchiul
- 3Probleme genunchi
- 0Ajutati-ma cu o parere - dureri dupa meniscectomie
Mai multe informații despre: Durere de genunchi cracmente genunchi