durere sold
Buna ziua.Ma confrunt cu o durere de sold sting mai bine de o luna de zile la inceput o durere mica dupa care sa accentuat ma doare si o parte din bazin acum durerea este insuportabila la mers deoarece simt tendoanele foarte strinse si muschii amortiti ma doare si chand stau sezut am facut astazi radiografii iar rezultatul trebue sal iau dupa 17. va rog puteti sa ma ajutati cu un diagnostic si mai multe informatii daca o sa mai pot continua cu munca aceasta.va multumesc din suflet.Precizez am 34 ani 1, 68 inaltimea 75 kg muncesc pe santier de 18 ani si nu am avut probleme de genul acesta.
1 comentarii
Buna ziua!
Poate fi o supra-solicitare a soldului sau poate fi un sindrom compresiv lombar, provocate si agravate de greutatea excesiva si de efortul fizic exagerat.
Prin urmare, orice tratament imaginabil presupune tratarea cauzei, adica presupune scaderea in greutate si reducerea drastica a eforturilor fizice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o supra-solicitare a soldului sau poate fi un sindrom compresiv lombar, provocate si agravate de greutatea excesiva si de efortul fizic exagerat.
Prin urmare, orice tratament imaginabil presupune tratarea cauzei, adica presupune scaderea in greutate si reducerea drastica a eforturilor fizice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 2Durere in partea soldului stang
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 36dureri la coloana si in sold
- 3deget amortit si dureri mari de sold
- 16Durere sold si bazin
- 0durere de spate (sold)
- 2Durere de sold la diabetici
- 4de doua luni ma doare soldul
- 4Articulatie coxo-femurala
- 2Proteza de sold-formularul E112
- 2Dureri de sold
- 5Hipoestezie sold
- 2Durere Sold
- 0Durere sold, psoas tensionat, picior mai lung.
- 4Durere puternică de șold
- 5Furnicaturii si intepaturi in soldul drept cind stau in pat
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
- 5Arsuri in soldul stang
- 2Probleme sold
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: