Durere spate si piept

06-02-2014
Tanya_Mihaela
Nu este medic/terapeut
Tanya_Mihaela
Buna ziua. Va scriu in speranta ca ma asculta si pe mine cineva. In noiembrie 2012 am inceput sa simt o durere, mai mult ca o arsura in partea superioara a spatelui care tinut pana in ianuarie 2013. In februarie 2013 durerile au revenit dar de aceasta data si cu suportabile dureri de piept. Atunci am facut o radiografie pulmonara, care din punt de vedere a pneumologului este perfect curata. durerile au tinut din nou pana in luna mai, si s-au reintors in august 2013 si dureaza pana in prezent. Durerea este intre omoplati, in piept, dar nu tot timpul uneori ma inteapa si pe la coaste si ma cam dor si bratele. Tot pe parta dreapta am avut probleme de amorteli atat de picior cat si de mana si am efectuat un rmn al carui rezultat este urmatorul:Rectitudine de profil c1-c6, discreta scolioza toracala dextroconvexa, protuzii discale intraspongioase etajate t6-t12, minima protuzie discala postero mediana subligamentara t5-t6. Cand apar durerile simt nevoia sa tusesc ca parca ma mai eliberez putin. Durerile tin cateva zile, apoi urmeaza o pauza de 1-2 zile, uneori ma trezesc cu ele, alteori apar pe parcursul zile. Nu mai stiu la ce doctor sa mai apelez. Imi este teama sincer, de cancer pulmonar. Pneumologul vizitat saptamana trecuta a spus ca din puntul lui de vedere sunt ok, dar tot ce a facut este sa ma asculte cu stetoscopul si sa imi puna un dispozitip tip clama pe deget si binenteles a inspectat radiografia efectuata acum un an.
Sper ca nu v-am ametit si ca ma puteti indruma. Cu respect. Mihaela
3 comentarii
0
06-02-2014, ora 16:38
Claudia123456
Nu este medic/terapeut
Claudia123456
Faceti un CT la plamani e mai bun decat radiografia pulmonara. Si eu am o durere de spate si am facut rmn la coloana toracala si cervicala nu s-a evidentiat nimic deosebit, radiografie si CT pulmonar ale caror rezultate sunt normale. Nu am probleme de respiratie sau durere in piept, doar o durere intercostala destul de sacaitoare.Norocul meu ca nu e continua, am observat ca e mai intensa cand stau mult pe scaun.Concluzia a fost ca e o nevralgie intercostala de cauze necunoscute si mi s-au dat niste antiiflamatorii.
0
08-02-2014, ora 13:28
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu am avut probleme mai mari la rinichi dar simptomele erau altele si ca sa intelegeti o sa vii le descriu: cand faceam efort sau in timpul somnului, problema de la rinichi se umplea de sange si apasa pe vena cava care duce sangele din inima la creier si la picioare deci in tot organismul, si din cauza asta aveam varice pe piciorul drept doar, in scrot un vas marit, si simptome ca : ma intepe inima sau ma durea, ma durea in spate unde sunt plamanii, imi era greata, ma durea capul acestea ultime au fost cu putin timp inainte sa ajung la medic.
0
20-06-2014, ora 19:12
colindeata
Nu este medic/terapeut
colindeata
Pana la urma ai gasit de la ce ai durerile?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieți
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  •