Durere spate stanga sus

Buna ziua! De multi ani resimt permanent o durere (care poate fi descrisa mai degraba ca un disconfort) in partea din stanga sus a spatelui, intre coloana vertebrala si omoplat. Era insotita aceasta durere si de o trosnire a omoplatului, insa un medic ortoped mi-a zis ca e pe fond psihic si ca trebiuie sa ma abtin de la a mai trosni, asadar a ramas numai disconfortul/durerea.
Uneori simt mai acut aceasta durere si o resimt mai puternic la anumite miscari(cum ar fi: ridic mana stanga, iar cand apas puternic spre dreapta, ma doare).
Mana stanga imi amorteste usor si resimt mai ales in degetul mic si cel inelar amorteala.
De asemenea, partea din stanga sus a coloanei vertebrale (acolo unde ma doare) este mai proeminenta decat partea dreapta si dupa un masaj mai indelungat devine foarte dureroasa/sensibila la atingere.
Va rog sa imi spuneti ce ar putea fi... Nu a trecut la tratament cu brufen si midocalm+omez.
Uneori simt mai acut aceasta durere si o resimt mai puternic la anumite miscari(cum ar fi: ridic mana stanga, iar cand apas puternic spre dreapta, ma doare).
Mana stanga imi amorteste usor si resimt mai ales in degetul mic si cel inelar amorteala.
De asemenea, partea din stanga sus a coloanei vertebrale (acolo unde ma doare) este mai proeminenta decat partea dreapta si dupa un masaj mai indelungat devine foarte dureroasa/sensibila la atingere.
Va rog sa imi spuneti ce ar putea fi... Nu a trecut la tratament cu brufen si midocalm+omez.
4 comentarii

Buna ziua!
Suferinta descrisa poate avea si o origine vertebrala (pentru care se impune, evident, o examinare la neurochirurg).
De asemenea, suferinta depinde de eforturile fizice practicate, de intensitatea acestora etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Suferinta descrisa poate avea si o origine vertebrala (pentru care se impune, evident, o examinare la neurochirurg).
De asemenea, suferinta depinde de eforturile fizice practicate, de intensitatea acestora etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Va multumesc pentru raspuns!
Efortul fizic este acelasi de ani de zile, de cand a inceput durerea, adica minim, cu modificarea ca intre timp am inceput sa urc pe munte (dar la nivel incepator, fara bagaje grele si prea mult efort).
In ce ar consta un examen neurologic pentru descoperirea cauzei acestei probleme?
O seara buna!
Efortul fizic este acelasi de ani de zile, de cand a inceput durerea, adica minim, cu modificarea ca intre timp am inceput sa urc pe munte (dar la nivel incepator, fara bagaje grele si prea mult efort).
In ce ar consta un examen neurologic pentru descoperirea cauzei acestei probleme?
O seara buna!

Buna ziua!
Efortul de ascensiune montana este unul foarte solicitant, care poate justifica perfect suferinta actuala.
V-am sfatuit sa apelati la neurochirurg, nu la neurolog.
Este vorba despre o examinare clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Efortul de ascensiune montana este unul foarte solicitant, care poate justifica perfect suferinta actuala.
V-am sfatuit sa apelati la neurochirurg, nu la neurolog.
Este vorba despre o examinare clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Incercati sa folositi EnjoyNT Harpago Gel cind aveti durerile, se comporta foarte bine in asa cazuri, pe mine ma ajuta mereu!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 3dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 4ma doare foarte tare in zona omoplatului..
- 4dureri de spate partea stanga
- 3Durere deasupra sanului drept
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 6Dureri de stomac si in spate.
- 1Spondeloza (durere mare omoplat)
- 1dureri de spate
- 0Durere de spate
- 12Dureri lombare dupa ce am dansat la un chef
- 1durerea in spate
- 0cand m am ridicat din pat, am simtit o durere difuza intre omoplati
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 1Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
- 1Durere de spate + interpretare radiografie
- 1Durere toracica
- 0Dureri groaznice după acupunctura
Mai multe informații despre: Durere de spate omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Maladia Sprengel - Omoplatul supraridicat congenital
- Protruzie discală
- Fracturile omoplatului
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durere în omoplat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: