Durere spate umar

08-06-2012
Eliank
Nu este medic/terapeut
Eliank
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o idee sau cu un sfat in legatura cu o problema mai veche de a mea. Am 27 de ani, 53 de kg si lucrez la birou cam 4 ore pe zi. Sa va povestesc putin despre problemele mele. Acum 2 ani am fost operata de chist ovarian dermoid cu ovarectomie unilaterala si de fibroadenom mamar. Am avut o colica renala si mai am ceva nisip la rinichiul drept. Am uneori dureri in zona ficatului si nevralgii repetate pe partea dreapta a capului, zona unde am si o carie netratata la maseaua de minte. Mentionez ca fumez cam 10 tigari pe zi. Am uneori stari de anxietate si atacuri de panica pe care reusesc sa le controlez. Problema mea este urmatoarea: la cateva luni dupa operatia de san si de ovar au inceput durerile articulare si musculare. Acestea se manifesta aproape zilnic, in special cele articulare. Ma dor toate articulatiile mari si mici mai ales pe partea dreapta si imi trosnesc ingrozitor. Daca nu imi trosnesc singura umerii gatul si degetele ma dor mai tare si parca nu am mobilitate. Articulatiile nu se inrosesc. Simt cateodata un tremur si intepaturi in muschi. Am fost la endocrinolog, neurolog, imunolog, reumatolog toti dau din umeri, adica in urma consultului sunt sanatoasa tun. Am facut radiografie la sinusuri si zona cervicala, totul este normal. Analizele ies si ele perfect. Nu apare nimic inflamator. Va rog sa ma ajutati, nu stiu in ce parte sa o iau. Durerile au devenit principalul stress din viata mea, mai ales ca nu am aflat de unde provin. De 2 zile de exemplu ma doare teribil partea dreapta a zonei cervicale si umarul. Va multumesc mult in speranta ca veti tine cont de problema mea.
9 comentarii
1
10-06-2012, ora 12:33
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Durerile cervicale si ale umarului sunt tipice sindromului compresiv cervical (de tipul herniei de disc cervicale).
Consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
10-06-2012, ora 12:37
Eliank
Nu este medic/terapeut
Eliank
Multumesc mult domnule doctor. Voi urma sfatul dvs. Spuneti-mi va rog daca din aceeasi cauza imi pot trosni articulatiile. O zi buna!
1
10-06-2012, ora 12:58
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Zgomotele articulare descrise au o alta origine, fiind cel mai adesea benigne (nu necesita tratament).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
21-06-2012, ora 16:57
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna ziua numele meu este veronioca am 34 ani si am 2 copii.Am si eu ca toata lumea probleme de sanatate si vreau sa va intreb;am stari de anxietate atacuri de panica si dureri de umar drept care-mi trosneste de ma sperie.Ma doare si spatele mai ales la jumatatea spatelui si dureri in piept aproape in fiecare zi am facut ekg si doctora mia spus asa;TIA MURIT PISICA DE ACASA?TI-A MURIT SOACRA?LA CARE AM RASPUNS BINEINTELES NU;ATUNCI DUTE FETITO SI PLEACA NU MAI STA ACASA CA ESTI TINARA ;;A DOUA OARA IAM SPUS CELEILALTE DOCTORITE CA MA DOARE MEREU IN PIEPT UMARUL DREPT SI COTUL STING DAR SI FALANGA DE LA DEGETUL ARATATOR MAI ALES LA FRIG.DOCTORITA MIA PRESCRIS O RETETA PE CARE BINEINTELES CA NU AM LUATO PE CARE SCRIA;ARCONXIA, , MIDOCALM SI INCA UN MEDICAMENT PE CARE NUL MAI RETIN.OARE SA FIE VB DE O POLIARTRITA REUMATOIDA?VA ROG DATIMI UN RASPUNS ZILE BUNE TUTUROR.
0
22-06-2012, ora 11:33
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
durerile survin pe neasteptate si ma tin cam asa 5 min, 20 min sau aproape toata ziua sunt foarte nervoasa dar si foarte emotiva ma consum din orice fricoasa cum vam mai spus am fost la un cardiolog pentu ca mia intrat in cap ca am ceva la inima si ma gindesc numai acolo parca asi avea un cd in cap care se repeta si ma ingrijoreaza.Si mia spus ca nam nimic.CEA DEA DOUA DOCTORITA ERA SPECIALIST URG.SI MIA SPUS CA ASI AVEA O POLIARTRITA REUMATOIDA. umarul doare mereu si gitul ceafa defapt cind imi fac bae pe cap se stie ca a doua zi am gitul intepenit dv cemi puteti spune?va multumesc
0
22-06-2012, ora 15:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Fara a fi exclusa aprioric, poliartrita reumatoida se mainfesta clinic cu totul altfel.
Cred ca v-ar fi util, mai curand, un consult la specialistul neurolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
12-10-2012, ora 21:01
dragoshsh
Nu este medic/terapeut
dragoshsh
BUNA ZIUA.
AM SI EU O INTREBARE!!! CAM TIMP DE O SAPTAMANA MA DURUT CAPUL IN SPATE JI DUPA CARE MA LUAT O DURERE DE GAT SI IN ZONA UMERILOR.DIMINEATA KND MA TREZESC MA IA CU AMETELI JI STARI DE VOMA AS DORI SA STIU LA CE AR PUTEA DUCE ASTA???
0
14-10-2012, ora 21:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Din pacate nu am inteles intrebarea D-voastra. V-as ruga respectuos sa-mi precizati ce inseamna """JI """, """MA""", """KND""".
Multumesc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
14-10-2012, ora 21:12
dragoshsh
Nu este medic/terapeut
dragoshsh
scuzati si, ma, cand
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  • Durere acută după căderea pe umăr - leziuni posibile
  •