Durere tibie

Buna ziua,
Am 22 de ani, 1.95 si 101 kg, sunt student si munca in mare parte pe acasa (stau la tara), nu practic niciun sport. De un an simt o durere, nu foarte intensa la mijlocul tibiei (la ambele). Nu ma doare tot timpul, am saptamani intregi in care nu simt nimic. Piciorul nu e umflat, vanat,...nu e schimbat cu nimic.
Ce pot sa fac?
Am 22 de ani, 1.95 si 101 kg, sunt student si munca in mare parte pe acasa (stau la tara), nu practic niciun sport. De un an simt o durere, nu foarte intensa la mijlocul tibiei (la ambele). Nu ma doare tot timpul, am saptamani intregi in care nu simt nimic. Piciorul nu e umflat, vanat,...nu e schimbat cu nimic.
Ce pot sa fac?
1 comentarii

Buna seara!
O asemenea durere poate semnifica supra-solicitarea mecanica a osului, cauzata de cele 20 kg in exces si de efortul fizic exagerat.
Tratamentul este evident: scadere ponderala masiva, reducerea drastica a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
O asemenea durere poate semnifica supra-solicitarea mecanica a osului, cauzata de cele 20 kg in exces si de efortul fizic exagerat.
Tratamentul este evident: scadere ponderala masiva, reducerea drastica a efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 131fractura de tibie
- 24fractura tibie+peroneu nu caluseaza
- 3Fractura de platou tibial
- 18fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 4durere tibii
- 14fractura tibie si peroneu cu deplasare
- 8dupa cat timp pot merge din nou?
- 12fractura de platou tibial
- 3fractura de tibie
- 11Fractura inchisa tibie si 2 rupuri de peroneu