Durere torace la palpare

Buna dimineata, vin si eu cu o problema.
Cand apas in partea stanga a toracelui sub pectoral, ma doare destul de tare. Nu stiam de ce simt o presiune acolo de ceva timp si cand apare chestia asta imi creste si pulsul si intru in panica ( am probleme cu atacurile de panica) si orice as simti in zona toracala sau daca am vreo bataie a inimii mai accentuata sau aritmica imediat fac un atac, ma ia cu transpiratii tremurat, batai super puternice ale inimii dar care trec intr un minut sau doua.
Am mai fost la cardiologi si au spus ca nu am nimic. O sa merg iar, mi am facut programare.
Ideea este ca acum fac cam 3 atacuri de panica pe zi si nu am mai avut asa de ceva ani. Anul trecut am cam stat in stres tot anul si ma gandesc ca acum apar urmarile. Probleme cu jobul, relatie, si altele. Aveam zile cand voiam sa ma ridic din pat dar nu puteam pentru ca ma luau toate starile posibile iar daca stateam in pat parca eram mai ok. Acum nu mai am problemele astea, nu mai sunt stresat etc.
Dar cum am spus, in timpul zilei am schimbari bruste de puls, palpitatii pentru ca intru in panica, simt cum ma cuprinde frica, parca mai am dureri in piept dar nu stiu daca sunt reale sau de la frica patesc asa, pe psihic, imi mai bate inima la emotii sau suparari minore aritmic, cateodata degeaba.
Toate astea ma iau in special seara cand ma pregatesc si eu sa dorm ca un om normal dar e aproape imposibil.
Acum de dimineata simteam o apasare in partea stanga a toracelui si m am gandit sa apas acolo si doare destul de tare, nu stiu daca e de la inima sau de la antrenamente( fac sala)
Dar acum 6 ani am ajuns la urgente pentru ca ma durea in piept ( m am speriat si am facut un atac de panica) cand m a palpat medicul a spus ca sunt traumatisme la nivel muscular si ca durerile acolo nu au treaba cu inima.
Am 27 de ani.
Daca puteti veni cu sfaturi sau pareri, sunt binevenite.
Multumesc
Cand apas in partea stanga a toracelui sub pectoral, ma doare destul de tare. Nu stiam de ce simt o presiune acolo de ceva timp si cand apare chestia asta imi creste si pulsul si intru in panica ( am probleme cu atacurile de panica) si orice as simti in zona toracala sau daca am vreo bataie a inimii mai accentuata sau aritmica imediat fac un atac, ma ia cu transpiratii tremurat, batai super puternice ale inimii dar care trec intr un minut sau doua.
Am mai fost la cardiologi si au spus ca nu am nimic. O sa merg iar, mi am facut programare.
Ideea este ca acum fac cam 3 atacuri de panica pe zi si nu am mai avut asa de ceva ani. Anul trecut am cam stat in stres tot anul si ma gandesc ca acum apar urmarile. Probleme cu jobul, relatie, si altele. Aveam zile cand voiam sa ma ridic din pat dar nu puteam pentru ca ma luau toate starile posibile iar daca stateam in pat parca eram mai ok. Acum nu mai am problemele astea, nu mai sunt stresat etc.
Dar cum am spus, in timpul zilei am schimbari bruste de puls, palpitatii pentru ca intru in panica, simt cum ma cuprinde frica, parca mai am dureri in piept dar nu stiu daca sunt reale sau de la frica patesc asa, pe psihic, imi mai bate inima la emotii sau suparari minore aritmic, cateodata degeaba.
Toate astea ma iau in special seara cand ma pregatesc si eu sa dorm ca un om normal dar e aproape imposibil.
Acum de dimineata simteam o apasare in partea stanga a toracelui si m am gandit sa apas acolo si doare destul de tare, nu stiu daca e de la inima sau de la antrenamente( fac sala)
Dar acum 6 ani am ajuns la urgente pentru ca ma durea in piept ( m am speriat si am facut un atac de panica) cand m a palpat medicul a spus ca sunt traumatisme la nivel muscular si ca durerile acolo nu au treaba cu inima.
Am 27 de ani.
Daca puteti veni cu sfaturi sau pareri, sunt binevenite.
Multumesc
4 comentarii

Faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica?

Dar am fost la medic cand aveam 13 14 ani si voia sa mi dea tratament dar nu am vrut sa iau. Chiar acum cand tastez tocmai ce am iesit dintr un atac de panica si acum am pulsul marit rau

Trebuie sa faceti tratament daca nu vreti sa va mai simtiti rau.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 2cum sa scapi de atacurile de panica?
- 31Cei cu anxietate-panica dati un click
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 6Atac de panica?
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 16Va cer un ajutor sincer pentru depasirea atacurilor de panica!
- 3Sistem nervos afectat
- 5va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi utile, ca sunt singur in straini si nu stiu incotro sa o
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 5Durere coaste la respirat
- 15Posibil fibrilatii sau alta problema de sanatate ?
- 6Oare sufar de atac de panica?
- 5Atacuri de panica cauzate de frica de moarte
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 15Anxietate
- 4Posibila costocondrita, recomandare specializare medicala
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 2Părere? tensiune crescută, stare de agitație și neliniște, tensiune musculară, cam 15 min
Mai multe informații despre: Atacurile de panica durere toracica durere toracica in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Atacurile de panica
- Durere în piept
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere toracică (în piept) în partea dreaptă
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Înțepături în piept
- Durerea pleuro-pulmonară - caracteristici, diagnostic diferențial și tratament
- Durerea toracală - durere de spate în zona coastelor
- Senzația de arsură în zona inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: